Wahied via WerkRoute weer enthousiast aan het werk

WahiedCorine den Hartog, Trajectbegeleider WerkRoute kreeg in februari vanuit het traject UWV ‘Naar Werk’ Wahied Baksi onder haar hoede.  

Wahied had al heel veel ervaring in “het groen”. Door fysieke klachten kwam hij in de ziektewet terecht, nu is hij weer voldoende hersteld om aan de slag te gaan.

Uiteraard eerst met een proefperiode van 2 maanden. Die doorliep Wahied bij Tomin Groen in Almere om zo goed in kaart brengen waar de fysieke grenzen liggen en welke mogelijkheden er zijn. Daarna bracht ik Wahied in contact met een vroegere werkgever. Hij werd fantastisch ontvangen en het enthousiasme was wederzijds. Na slechts een maand proefplaatsing ontving Wahied, op zijn verjaardag, een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden. Zijn reactie was: “Dit is mijn allermooiste verjaardagscadeau!”

De begeleiding heeft hij als zeer prettig ervaren. Dat komt vooral door de snelle reacties op zijn whatsapp berichtjes en de snelheid bij het vastleggen van afspraken met verschillende partijen. Snelheid is dus een belangrijke factor in het traject. Daarvoor moet de samenwerking met het UWV optimaal zijn.

Wij onthouden deze case als een geslaagd traject dat voor alle partijen naar wens verliep en wensen Wahied heel veel succes voor de toekomst. Zowel in zijn werk als natuurlijk met zijn gezondheid!

Terug naar overzicht