Adelien Peters nieuwe directeur Werk bij Tomingroep

Adelien Peters is sinds het begin van dit jaar de nieuwe directeur Werk bij Tomingroep. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor de bedrijfsonderdelen Detachering, Focus@Work Uitzendbureau, Catering, Schoonmaak, Groen, De Kringloper, Metaal, Montage en Verpakken. Adelien kwam al in juli 2020 bij Tomingroep binnen als divisiedirecteur Groen, en is sinds januari van dit jaar aan het werk in haar nieuwe functie.

Adelien adelien.jpgneemt bijna twintig jaar ervaring binnen de sociale werkvoorziening mee. Tomingroep biedt haar een mooie nieuwe uitdaging. “Ik vind de veranderende wet- en regelgeving enorm boeiend en zie het als een uitdaging om daarop te kunnen anticiperen. Hierdoor blijft de branche interessant. Ik krijg er energie van om voor een maatschappelijke organisatie te werken, een bedrijf voor en door mensen. Daarnaast spreekt het mij aan dat Tomingroep een groot bedrijf is, met veel verschillende werksoorten en collega’s. Dat vind ik een leuke uitdaging,” vertelt ze.

Ze heeft daarbij ook duidelijk voor ogen waar ze zich op wil focussen de komende tijd. "Voor mij staat arbeidsontwikkeling hoog in het vaandel, dus dat staat zeker op de eerste plek. Dat is ook belangrijk omdat Tomingroep een leer/werk-bedrijf is. We willen iedereen de kans bieden om zich te ontwikkelen naar de beste passende werkplek. Iedereen verdient leuk, veilig, passend en zinvol werk. Het liefst gedetacheerd bij een regulier bedrijf, of anders intern bij Tomingroep. We gaan ons ook bezighouden met het herinrichten van verschillende onderdelen van het bedrijf zodat we efficiënter kunnen werken en de bedrijfsonderdelen dichter bij elkaar kunnen komen,” aldus de nieuwe directeur Werk.

Een uitdagende en mooie opdracht waar Peters zich de komende tijd mee bezig gaat houden. Hoewel er voor de medewerkers van Tomingroep wel het een en ander zal gaan veranderen, heeft Peters er alle vertrouwen in dat dit moet gaan lukken. “Ik wil de verbinding versterken door open en transparant te zijn. We moeten nog meer gebruik gaan maken van elkaars expertise en in gesprek blijven met elkaar. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.”  

Terug naar overzicht