Bijenstroken voor Telesuper.nl

Tomin Groen is begonnen aan een nieuw duurzaam project. Jack Schipper, Uitvoerder Projectmatig Groen, vertelt: “Vaak zetten we onze bedrijventerreinen en tuinen vol met planten die eigenlijk helemaal niet voor ons klimaat geschikt zijn. Het kost onnodig veel mankracht en spullen om dat groen te verzorgen. Bij een gemaaid gazon vergeet je vaak de diesel die de maaimachine laat draaien en de auto van het groenbedrijf dat erheen rijdt. Dat is dus helemaal niet duurzaam.” Daarom doet Tomin Groen dat anders.

Telesuper.nl, bezorger van boodschappen aan zakelijke partijen, heeft Tomin Groen gevraagd de voortuin van hun E-Fulfilment Center in Almere opnieuw te beplanten. De ouderwetse beplanting heeft daar nu plaats gemaakt voor duurzame beplanting. Dit is recent ingezaaid. Het ziet er daarom nu nog kaal uit, maar over een paar maanden staat het vol met diverse planten. “We laten de groenbakken expres verwilderen zodat er plaats is voor bijenstroken en vlindertuinen”, zegt Jack Schipper.

Benieuwd naar wat wij voor uw kantoortuin kunnen betekenen? Neem contact op Jack Schipper via 06 46 38 07 69 of jsc@tomingroep.nl.

IMG_5347.JPG

Terug naar overzicht