Erik van der Hoek nieuwe directeur Financiën Tomingroep

Sinds 1 april is Erik van der Hoek de nieuwe directeur Financiën van Tomingroep. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de afdeling Financiën, Informatisering & Automatisering en Beheer.

erik vd hoek.jpgVan der Hoek neemt ruim 25 jaar aan ervaring in financiën mee naar zijn nieuwe plek bij Tomingroep. De afgelopen negen jaar werkte hij in een vergelijkbare functie bij een bedrijf in een andere branche, gespecialiseerd in collectief beheer van naburig recht. Naast zijn werk studeerde hij bij Nyenrode Business University en behaalde hij zijn master en post-doc in Controlling. Hij besloot het roer om te gooien en zich te gaan inzetten voor een bedrijf dat iets terug doet voor de maatschappij. Vanuit het ‘MVO’ gedachtengoed ging hij om zich heen kijken. De vacature bij Tomingroep was hem, zoals hij het zelf omschrijft, op het lijf geschreven.

“Tomingroep is een mooi bedrijf dat met mooie dingen bezig is. Er ligt een grote opdracht op tafel, daar was ik vooraf al van op de hoogte. We gaan ons focussen op positieve cijfers, dat doen we met z’n allen. Er zijn veel dingen die ik zou willen verbeteren, maar we beginnen met de dingen waar we concreet mee aan de slag kunnen”, vertelt Van der Hoek. 

Als geboren en getogen Hilversummer was Van der Hoek al bekend met Tomingroep. Als tiener vond hij er zelfs al eens een vakantiebaantje. Inmiddels woont hij met zijn gezin in Loosdrecht. Hij houdt van koken en sporten, voornamelijk op de wielrenfiets of in de sportschool.

Terug naar overzicht