Meer dan een chauffeur

In ons bedrijf kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden die goed bij hun mogelijkheden past. Een goed voorbeeld daarvan is het succesverhaal van Fethi en Sabit. Zij werken beiden gedetacheerd als chauffeur voor personenvervoerbedrijf Willemsen-de Koning. Dit doen zij al jaren met veel plezier en liefde.

Fethi vertelt

“Ik werk al ruim twintig jaar in de taxibranche. Iedereen die bij mij in de bus zit ken ik bij naam. Dat mensen zich gezien voelen vind ik heel belangrijk. Uiteindelijk staat in dit werk de mens centraal.

De mensen die ik vervoer zijn afhankelijk van een chauffeur. Zonder zo’n taxi als die van mij komen ze nergens. Daarmee stijgt de verantwoordelijkheid. Ik krijg jaarlijkse trainingen en moet eens in de zoveel tijd mijn BHV certificaat vernieuwen.

Dit werk doe ik graag tot aan mijn pensioen.”

Sabit vertelt

“Deze baan is meer dan alleen iemand van A naar B brengen, ik ben meer dan chauffeur. Ik vervoer vooral kinderen. Voor hen ben ik verzorger, dokter en vriend. Ik houd in de gaten hoe de kinderen zich voelen als ze bij mij in de bus stappen. Als het niet goed gaat stel ik hun ouders daarvan op de hoogte wanneer ik het kind aflever. 

Het is dankbaar werk. Iedereen op tijd ophalen en op de juiste plek afleveren is je werk goed doen, maar het contact dat ik met de kinderen heb zorgt voor een dubbele beloning.”

Benieuwd naar wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Tomin Detachering.

IMG_5372.JPGIMG_5383.png

V.l.n.r. Fethi en Sabit

Terug naar overzicht