Nieuw jaar, nieuwe strategie

De afgelopen twee dagen reed onze algemeen directeur, Ivo Korte, door de regio van Hilversum en Almere. Gewapend met ruim dertig kratten oliebollen ging hij langs alle locaties van Tomingroep om coronaproof iedereen een goed nieuwjaar te wensen. Het wordt een nieuw jaar met een nieuwe strategie: Tomingroep wordt weer een echt werk-leerbedrijf.

We richten ons specifiek op het ontwikkelen van mensen. Met onze verschillende werksoorten bieden we werk en ontwikkelkansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met hen gaan we op zoek naar de plek die het beste bij hen past, dat kan binnen Tomingroep zijn, maar ook, via detachering, bij een andere werkgever. Voor mensen in de Participatiewet is Tomingroep niet meer automatisch het eindstation waar ze een vaste baan kunnen krijgen. Na een traject van een half jaar of na een tijdelijk dienstverband van maximaal drie jaar stromen de meeste van hen door naar een reguliere werkgever. Samen met de gemeenten helpen wij hen daarbij. Mensen die echt niet ergens anders kunnen werken en bij Tomingroep op de best passende plek zitten, blijven bij Tomingroep in dienst.

In een goede samenwerking tussen de gemeenten, Tomingroep en het Werkgeversservicepunt en Baangericht gaan we hier in 2022 een succes van maken!

Terug naar overzicht