Het trainen van onze leidinggevenden

Alle leidinggevenden van Tomingroep hebben recent de training ‘Gespreksvaardigheden en communicatie’ gevolgd. In onze nieuwe koers als werk-leerbedrijf staat de ontwikkeling en doorgroei van de medewerkers centraal. Dat vraagt van onze leidinggevenden dat zij primair tijd en aandacht geven aan de ontwikkeldoelstellingen van hun mensen. Daarnaast zijn zij uiteraard verantwoordelijk voor het halen van de productieafspraken.

Opleider Croan is ingeschakeld voor een opbouwende training. Deze bestaat uit twee onderdelen: ‘Communiceren met impact; hoe voer je een goed gesprek?’ en ‘Omgaan met psychische kwetsbaarheden’. Deze praktijkgerichte trainingen geven handvatten om in gesprek te gaan met de medewerkers en op die manier bij te dragen aan de ontwikkeling van hun talenten. Bij Tomingroep voeren de leidinggevenden hun gesprekken aan de hand van de speciaal hiervoor gemaakte methodiek ‘Het goede gesprek’.

Trainer Astrid vertelt: “Het viel me op dat de deelnemers stuk voor stuk een warm hart hebben voor hun werk en de doelgroepen waar ze mee werken. De openheid en veiligheid die ze samen in de trainingen hebben gecreëerd, zorgt ervoor dat ze - met behulp van de gesprekstechnieken - elkaar als collega's versterken en elkaar durven te vertellen waar ze tegenaan lopen. Van hieruit kan het ‘goede gesprek’ ook beter vormgegeven worden.” Alle deelnemers hebben hun certificaat in ontvangst mogen nemen. We zijn blij met de samenwerking en trots op onze leidinggevenden.

IMG_5867-2.jpg  IMG_5868-2.jpg

Terug naar overzicht