Tomingroep doet mee aan de Week van de 1000 Voorbeelden

Van 26 tot en met 30 oktober is het de Week van de 1000 Voorbeelden. Tijdens deze week wordt er extra aandacht gegeven aan de inclusieve arbeidsmarkt. Samen met andere werkgevers, gemeenten en verenigingen bedanken wij bedrijven die er bewust voor hebben gekozen bij te dragen aan kansen voor deze mensen. Iedereen verdient een kans om te werken en wij zijn er trots op dat wij dit samen met deze werkgevers kunnen bereiken.

Wij zijn vandaag op pad geweest bij een aantal van onze opdrachtgevers om ze persoonlijk te bedanken. Vanmorgen vroeg hebben wij het distributiecentrum PostNL in Almere in het zonnetje gezet. In dit centrum werken ruim 50 collega’s van Tomingroep. Wij zijn erg blij met een werkgever als PostNL en bedanken hun voor hun inzet aan de inclusieve arbeidsmarkt. Tom Engel, depotmanager PostNL: “Iedereen heeft een kans op werk. Wij bieden een veilig en afgebakend werkpakket en helpen graag mee om te voorkomen dat mensen thuis komen te zitten.”
 

postnl-verkleind.jpg
Accountmanager Tomingroep Detachering René Arbon overhandigt ons bedankje – corona-proof uiteraard – aan depotmanager PostNL Tom Engel

Thessa Sievers werkt al bijna 2 jaar als kantine medewerker bij het Vituscollege. Ze verzorgt de lunch voor leerlingen en leerkrachten, beheert de kassa en maakt schoon. Ze doet dit met veel plezier “Ik ben lekker de hele dag bezig en dat met veel leuke mensen om me heen.” Rick Bewier, coördinator facilitair beheer, is erg tevreden. “Het is heel leuk om te zien hoe Thessa zich ontwikkelt. We zijn heel blij met de Tomingroep medewerkers, ze nemen ons veel werk uit handen. We zijn een onderwijsinstelling, dus het leren en je ontwikkelen past heel goed bij ons. Daarnaast is Thessa niet bang om hulp te vragen.”

thessa-verkleind.jpg
Thessa overhandigt het bedankje aan Rick Bewier van het Vituscollege

Eli Herregodts, consulent Detachering Tomingroep voegt toe: “We hebben nog 2 Tomingroep medewerkers bij het Vituscollege werken. Marco is verantwoordelijk voor het terrein onderhoud, doet de vuilnis, prikt papier en zorgt ervoor dat dat scholieren hun fietsen netjes wegzetten. Kees is assistent conciërge op de vestiging in Naarden. Hij zorgt dat het binnen netjes is, repareert her en der een kraantje en een plank en spreekt scholieren aan als ze het te bont maken. Alle drie de collega’s zijn blij met hun werk bij het Vituscollege, ze voelen zich wel Tominners en zijn zeker ook onderdeel van het team daar.”

Terug naar overzicht