Contact in tijden van corona

Thuis met Tomin op eettafelHoe houden we contact met elkaar, nu veel collega’s noodgedwongen thuis zijn? Dat is een hele uitdaging! Bij Tomingroep hebben we daarvoor nieuwe en deels ietwat ongebruikelijke middelen ingezet.

Op onze website hebben we een corona-pagina ingericht waar we onder andere onze interne corona-nieuwsbrieven op zetten. Zo kunnen ook de mensen thuis en hun eventuele begeleiders daar gemakkelijk bij. Verder hebben we een Facebookgroep gemaakt (“Thuis met Tomin”) die speciaal bedoeld is om onderling contact te houden. We delen daar raadsels, spelletjes, beweegvideo’s, recepten en nog veel meer leuks met elkaar.

Het personeelsblad hebben we deze maand naar de huisadressen gestuurd in plaats van op de werkplek uitgedeeld en als speciale verrassing vinden alle medewerkers daar het “Thuis met Tomin doe-boek” bij, vol puzzels en creatieve uitdagingen. Medewerkers met vragen over corona of met behoefte aan een praatje of wat emotionele steun kunnen een mailtje sturen naar een speciaal e-mailadres. Ze krijgen dan direct antwoord of worden teruggebeld door een medewerker van bedrijfsmaatschappelijk werk of P&O. Zo zorgen we goed voor elkaar, ook in tijden van corona!

Terug naar nieuwsoverzicht