Klant aan het woord: Speer Infra

Speer Infra is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van OV. Ze draaien dan ook grote projecten voor gemeenten. Vanuit een opdracht van de gemeente Amsterdam is de samenwerking met Tomingroep ontstaan. Tomin Metaal ontvangt de losse onderdelen van de stadsverlichting, monteert alles op de juiste manier, test de verlichting en pakt het vervolgens in zodat het klaar is voor verzending.

CM2A4714.jpg“Tomingroep viel direct het beste bij ons in de smaak. De communicatie is vanaf het begin proactiever dan andere partijen die we hebben gesproken.” Aldus Sebas van den Brink, werkverantwoordelijke bij Speer Infra. “Tomingroep stelt zich heel erg professioneel op en beweegt mee. Waarbij andere partijen afwachtend waren, stelden jullie direct vragen. Wanneer kunnen we wat verwachten? Wat verwachten jullie van ons? Vervolgens maakten we afspraken en die komen jullie altijd netjes na. Dat is een prettige houding.”

Volgens Sebas is er nog een extra pluspunt. “Niet alleen communiceren jullie helder en denken jullie in oplossingen, de medewerkers zijn ook nog eens technisch onderlegd. Dat betekent voor ons dat er mensen zijn die goed toezicht kunnen houden op de werkzaamheden en dat het foutmarge een stuk lager ligt, omdat onze producten direct bij jullie getest kunnen worden.”

Tot nu toe verloopt de samenwerking goed en zou dit in de ogen van Speer Infra het begin van een lange termijn samenwerking kunnen zijn. “Ondanks dat we nog maar relatief kort samenwerken, gaat de productie enorm hard en vrijwel foutloos. Natuurlijk zijn er wel eens onduidelijkheden of wat opstartproblemen, maar we communiceren daar goed over en Tomingroep pakt alles direct aan. Voor de toekomst verwachten we dan ook dat als we weer mooie opdrachten krijgen als deze, dit op te kunnen pakken met Tomingroep.”

Terug naar overzicht