Gemeente en SBS betrekken inwoners Hilversumse Meent bij aanpak beheer en onderhoud van openbare ruimte

De gemeente Hilversum gaat het beheer en onderhoud in de openbare ruimte aanpakken  (excl. Waterbeheer). Hoe? Dat horen ze graag van de bewoners van de Hilversumse Meent via een enquête.

Welke accenten zou u leggen? Bijvoorbeeld wél zwerfafval tussen de beplanting opruimen, maar geen onkruid tussen de stoeptegels verwijderen. Of, bermen en waterkanten minder maaien zodat er budget beschikbaar is voor het planten van voorjaarsbollen. Welke keuze zou u maken? Ook willen ze weten wat u zelf zou kunnen en willen doen om de openbare ruimte in uw eigen straat te verbeteren.

De gemeente Hilversum wil op deze manier onderzoeken hoe de beschikbare budgetten voor onderhoud zo ingezet kunnen worden dat u de openbare ruimte als prettiger ervaart.

WIN: Maak kans op groen! Onder de invullers wordt 5 keer een kistje vaste planten verloot!

De enquête is van 31 augustus tot en met 21 september online in te vullen. In die periode zijn er ook geprinte enquêtes beschikbaar bij de informatiezuil in het winkelcentrum (naast de Trekpleister). Ingevulde enquêtes kunt u daar ook weer inleveren. Ook bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een wijkschouw. Deze vindt plaats op zaterdag 19 september. https://bit.ly/2WJAN17

Groenonderhoud de Meent (png social).png

Terug naar overzicht