Met veel plezier gedetacheerd aan het werk

Als sociaal werkbedrijf zetten wij de ontwikkeling van onze medewerkers altijd voorop. Het is uiteindelijk ons doel om gelukkige werknemers op een passende werkplek te zien. In een aantal gevallen betekent dat, dat zij gedetacheerd bij een ander bedrijf aan de slag gaan.

Edwin bij Thal.jpgZo ook Edwin. Hij is al ruim 24 jaar in dienst bij Tomingroep. Zijn reis bij Tomingroep begon bij Schoonmaak, maar al gauw zagen we dat hij andere ambities had en werd hij gedetacheerd bij verschillende bedrijven. Sinds 2011 werkt hij gedetacheerd bij Thal Technologies en dat bevalt hem erg goed.

Edwin werkt in de productiehallen en is van begin tot eind betrokken bij het maken en verpakken van de producten. “Ik ben echt een manusje van alles, ik wissel heel vaak van werkplek binnen de productie. Zo werk ik de ene keer als machine operator en een andere keer snijd ik bepaald materiaal weer of test ik de producten om te kijken of het allemaal werkt. Hierdoor is mijn werk nooit hetzelfde en doe ik het met veel plezier. Ik heb ook nog eens enorm leuke collega’s om me heen waarmee ik kan dollen en dat vind ik ook heel erg belangrijk.”

Edwin vertelt dat Tomingroep al gauw een kans zag om hem op een goede werkplek te plaatsen waar hij het naar zijn zin zou hebben. “Ik ben wel het levende bewijs dat je zonder de goede diploma’s, maar met een leergierige en gemotiveerde houding kan werken op een plek die goed bij je past. Tomingroep gaf mij die kans en ik zou iedereen die zich verder wil ontwikkelen en die wil ontdekken wat echt bij hem of haar past, detachering aanraden. Zo krijg je de vrijheid om te kijken wat je echt leuk vindt en leer je ook heel erg veel.”

Benieuwd naar wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij Tomin Detachering.

Terug naar overzicht