Mondkapjes bij Tomingroep

Vanaf 7 uur ‘s ochtends komen de medewerkers van Tomingroep naar hun werkplek Afgelopen maandag werden ze bij de deur ontvangen door collega’s die mondkapjes uitdeelden. Deze moet iedereen in de gemeenschappelijke ruimtes binnen het bedrijf dragen. Op de werkplek mogen ze af, daar is de 1,5 meter afstand gemakkelijker aan te houden dan in de gangen en andere gemeenschappelijke ruimtes. Ook in de kantine, als de medewerkers aan tafel zitten voor een kopje koffie en tijdens de lunch, mogen de kapjes af.

Foto 05-10-2020 07 09 12.jpgDe mondkapjes werden goed ontvangen, veel collega’s dragen ze al in het openbaar vervoer en vinden het geen probleem om het binnen Tomin ook te dragen. Een enkeling moet wel even wennen: “M’n bril beslaat als ik een mondkapje draag, dat is best vervelend. Maar als we zo het virus kunnen voorkomen, dan zet ik het zeker op”

Ivo met mondkapje klein.jpgIvo Korte, directeur: “Ik vind het heel belangrijk dat we Corona zo veel mogelijk buiten de deuren van Tomingroep houden. Voor de gezondheid van iedereen. Daarom wil ik graag dat we allemaal mondkapjes gaan gebruiken. Ik draag een mondkapje om jou niet te besmetten, draag jij het alsjeblieft ook om mij niet te besmetten.” Alle beetjes helpen.

Terug naar overzicht