PostNL en Tomingroep werken samen aan werk
PostNL opende onlangs haar drieëntwintigste pakkettensorteercentrum in Nederland. Een duurzaam pand van 6.500 m2 op het bedrijventerrein Stichtsekant in Almere. Van daaruit worden dagelijks zo’n 30.000 pakketten bezorgd en dat levert werkgelegenheid op.

Op en top duurzaam
Duurzaam ondernemen is belangrijk voor PostNL. Daarom koos de logistieke dienstverlener ervoor om, naast de exploitatie van een duurzaam gebouw met zonnepanelen en het gebruik van elektrische bestelbussen, werkgelegenheid te bieden aan mensen die vallen onder de Participatiewet. Onlangs zijn er 25 medewerkers van Tomingroep gestart.

Een warm welkom
Een goede voorbereiding is het halve werk en dus kregen de 25 nieuwe PostNL medewerkers van Tomingroep een uitgebreide kick-off. Goed werkgeverschap begint met het maken van heldere afspraken. De vragen ‘Waar ga je werken, met wie en welke afspraken maken we met elkaar?’ stonden centraal. PostNL volgde de Kick-off op met een succesvolle familiedag op het nieuwe sorteercentrum, dat was een groot succes! Wij wensen alle medewerkers een mooie carrière toe.

Terug naar overzicht