Tomin Metaal pakt werkzaamheden Moba weer op

Moba is een fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren en onze collega’s werken al zo’n 1,5 tot 2 jaar aan Moba projecten. Door het corona virus kwamen er helaas minder orders binnen dan gedacht, waardoor er ook minder voor Moba gewerkt kon worden. In de afgelopen tijd hebben onze collega’s daarom aan andere projecten gewerkt om het gat op de afdelingen op te vangen. Toch zijn ze blij om weer lekker aan de slag te kunnen voor Moba. Patricia en Mark vertellen er meer over.

“Om voor Moba aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je netjes en geconcentreerd kunt werken. Je bent met zoveel onderdelen bezig dat als je even niet goed oplet, je al gauw fouten kunt maken. Ik heb samen met een paar collega’s ook een leertraject gehad om aan de slag te kunnen voor Moba, dat was heel erg leerzaam. Iemand kwam ons alles uitleggen over het werk en nu kunnen we alles zelf oppakken.” Aldus Patricia.

CM2A4279.jpg

Patricia werkt samen met haar collega’s aan alle onderdelen die de machines van Moba hebben. Twee collega’s hebben een vaste werkplek met werkzaamheden, maar onder andere Patricia en Mark hebben wisselende werkzaamheden en ondersteunen overal waar nodig is. Mark is nog maar twee weken bezig voor Moba, maar komt al goed mee volgens Patricia. “Ik neem al gauw wat meer de leiding en verdeel iedereen over een aantal werkplekken, maar sinds twee weken werk ik Mark dus ook in hier. Enorm leuk om te doen en Mark pakt het ook echt goed op. Van de week heeft hij een onderdeel helemaal zelf in elkaar gezet zonder mijn hulp. Dat werkt lekker makkelijk!” Mark is zelf ook erg enthousiast over de werkzaamheden van Moba. “Ik vind het werk van Moba ook echt heel erg leuk. Ik ben hiervoor automonteur geweest dus het technische zit wel in mij. Patricia legt alles ook goed uit, waardoor ik het werk snel oppak. Naast dat het leuk technisch werk is, ben ik ook erg graag bezig met m’n handen dus het past erg goed bij me. Het is ook echt een leuk team waar we onderling ook dollen met elkaar en elkaar ook helpen als dat nodig is. We nemen zelfs regelmatig wat lekkers mee naar het werk om samen te delen!” 

Patricia werkt ondertussen al ruim een jaar aan de projecten van Moba en dat bevalt goed. “Ik ben begonnen bij Verpakken en Metaal en ben uiteindelijk hier bij Moba terecht gekomen. Ik vind het heerlijk om technisch bezig te zijn en het is heel erg leerzaam en afwisselend. Daar komt ook bij dat het een stukje rustiger op de afdeling is omdat je met een kleiner team werkt.” Nu de orders van Moba weer beginnen toe te nemen, wordt er ook weer meer voor Moba gewerkt en ook dat bevalt Patricia goed. “Ik ben erg flexibel en wordt wel vaker op andere afdelingen geplaatst als er ergens anders hulp nodig is. Toch vind ik het werk van Moba wel heel erg leuk om te doen en ben ik blij om hier weer aan de slag te kunnen.”

Benieuwd naar wat Tomin Metaal voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Kijk vooral eens op de webpagina van Tomin Metaal.

Terug naar overzicht