Over Tomingroep

Missie
Tomingroep ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om in een werkomgeving hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen met als doel dat zij goed bij hun mogelijkheden passend, betaald werk vinden en behouden.

Visie
Bij Tomingroep kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel.

Tomingroep is een sociale werkgever met een bedrijfsmatige aanpak. We streven ernaar om zwarte cijfers te draaien. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige producten en diensten tegen reële prijzen. We zijn ondernemend en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Dat maakt het bedrijf voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, tot een ideale plek om te leren, te groeien en te werken. Trots, Ondernemend en Professioneel zijn onze kernwaarden. Ons motto is: ‘Ieder mens heeft een talent’. Veel mensen zijn in staat hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen, te ontplooien en zo in hun inkomen te voorzien. Tomingroep is er voor mensen die daar ondersteuning bij nodig hebben.

Tomingroep is de sociale ondernemer voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. Met onze bedrijfsonderdelen op het gebied van onder andere Groenvoorziening, Schoonmaak, Verpakken, Metaalbewerking, Kringloop en Personele diensten zorgen we voor veel werkgelegenheid voor mensen met en zonder arbeidsbeperking. Met de juiste begeleiding en coaching kunnen mensen zich bij ons ontwikkelen tot waardevolle medewerkers en een vaste aanstelling krijgen. Ons motto: 'Ieder mens heeft een talent.'

Directie
- Ivo Korte, algemeen directeur 
- Erik van der Hoek, directeur Financiën, Automatisering en Beheer
- Francisca Moesker, directeur Personeel & Organisatie
- Adelien Peters, directeur Werk
- Christine Hoogenkamp, directiesecretaris

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en wij sturen zo spoedig mogelijk onze nieuwsbrief.