Re-integratie

Veelzijdig bedrijf, veelzijdige mensen

Tomingroep is in de regio Gooi- en Vechtstreek, Almere en Eemnes koploper in het vorm geven van inclusief werkgeverschap; bij het aannemen van personeel geven wij graag voorrang aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Sterker nog: het is ons primaire doel om werkgelegenheid te organiseren voor werkzoekenden die moeite hebben om een passende baan te vinden, bijvoorbeeld vanwege een arbeidsbeperking, beperkte arbeidsgeschiktheid of een langdurige periode van werkloosheid.

 

Volop kansen!

Nieuwe collega’s stromen regelmatig in na verwijzing door een uitkeringsinstantie, zoals Gemeente of UWV, maar solliciteren vaak zelf ook rechtstreeks op een vacature. Met onze bedrijven in de groenvoorziening, schoonmaak, verpakkingsindustrie, metaalbewerking en kringloop bieden we een grote diversiteit aan vacatures voor betaalde banen, leerwerk- en stageplaatsen. En is de passende plek niet beschikbaar binnen ons bedrijf, dat biedt Tomin Detachering of Focus@Work uitzendbureau uitkomst. Via deze twee bedrijven zijn permanent zo’n 200 medewerkers werkzaam bij bedrijven en instellingen in de regio.

 

Kansen voor jou

Ben je al langere tijd op zoek naar een baan en wil je graag aan de slag? Ook voor jou zijn er volop kansen! Misschien weet je al welk werk je graag zou willen doen, en kom je in aanmerking voor een van onze vele vacatures. Een andere mogelijkheid is dat we samen met jou inzicht krijgen in jouw competenties, anders gezegd: je vaardigheden en talenten. Onze leer-werkplekken en stageplaatsen zijn daar uitermate geschikt voor. Het biedt jou mogelijkheden om werkervaring op te doen in werkrichtingen waar je misschien nog nooit eerder aan gedacht hebt.

 

TominAcademie

Een nieuwe baan, betekent meestal ook nieuwe kennis en vaardigheden aanleren. Onze TominAcademie biedt aan onze medewerkers tal van opleidingsmogelijkheden. Wil je bijblijven in je vakgebied, beter worden in een bepaalde vaardigheid of iets nieuws leren? Dan ben je bij de TominAcademie op de juiste plek.

 

Je staat er niet alleen voor!

TominGroep is een erkende jobcoach organisatie. Dat betekent dat de jobcoaches die bij ons werken onder meer betrokken zijn bij de start van nieuwe collega’s. Daarnaast zijn ook de leidinggevenden getraind om hun medewerkers goed te begeleiden in het werk. Of te wel: bij je start bij Tomingroep kun je er op rekenen dat je goed begeleid wordt bij het inwerken in je nieuwe baan en je verdere ontwikkeling binnen ons bedrijf.

 

esf-logo.jpg

Wat je mag verwachten:

  • Veel vacatures

  • Goede begeleiding

  • Helder traject

  • Duidelijke afspraken

  • Leer-werk plek

Contactgegevens


Franciscusweg 12
1216 SK Hilversum
T 035 - 655 15 00
E info@tomingroep.nl