036 - 534 29 42      

Tomin Vastgoedonderhoud
Slopen, ontruimen en renoveren.

Voor het slopen, ontruimen en renoveren van uw woning of bedrijfspand, bent u bij Tomin Vastgoedonderhoud aan het juiste adres. Van kleine (recreatie)woningen tot grote bedrijfspanden, wij nemen u de zorg (en de rommel) graag uit handen en maken uw pand gebruiksklaar.

Tomin Vastgoedonderhoud - niveau 2 - slopen, renoveren en ontruimen.jpgRenoveren
Tomin Vastgoedonderhoud is ervaren op het gebied van de complete renovatie van woningen en bedrijfspanden maar kan ook uw keuken en sanitair renoveren. Renoveren is een zeer effectieve manier van duurzaam bouwen. Niet alleen voorkomt u een hoop sloopafval, ook bespaart u kosten op nieuwe materialen, het aanleggen van nieuwe wegen, de aansluiting op de riolering en soms op elektrawerk.  

Tomin Vastgoedonderhoud - niveau 2 - slopen, renoveren en ontruimen1.jpgSlopen en ontruimen
Slopen is vakwerk. Het vereist kennis van bouwconstructies, materialen en vergunningen. De medewerkers van Tomin Vastgoedonderhoud zijn gespecialiseerd in deze werkzaamheden. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een woning, een bedrijfspand, een garage of een school, wij nemen u graag deze zorg uit handen. Ook het verwijderen van vloerbedekkingen en gordijnen, het afvoeren van afval en het dichten van gaatjes in de muur behoren tot onze werkzaamheden. Na afloop laten we alles netjes en bezemschoon achter.  

Wij komen graag bij u langs!

Tomin Bedrijfsvideo