• 035 671 81 11

Tomin Catering
Bedrijfslunch en broodjesservice

Wilt u een bedrijfslunch organiseren of bestelt u liever broodjes via de broodjesservice van Tomin Catering? Alles is mogelijk! De medewerkers van Tomin Catering zijn u graag van dienst en denken met u mee. Neemt gerust contact op want alles is bespreekbaar.

Bedrijfslunch

Catering - Niveau 2 - Bedrijfslunch en Broodjesservice.jpgBent u op zoek naar een heerlijke lunch, bereid met verse producten voor tijdens een vergadering of een overleg met een zakenrelatie? Dan bent u bij Tomin Catering aan het juiste adres! Bij ons kunt u kiezen uit een aanbod van warme en koude gerechten, belegde broodjes en soep. Ook frisdrank, melk en verse smoothies behoren tot de mogelijkheden. Kortom: Altijd vers en een ruim assortiment.


Broodjesservice

BroodjesserviceTomin Catering bereidt heerlijke broodjes, altijd vers afgebakken en rijkelijk belegd met verse ingrediënten. We hebben een uitgebreid aanbod. Wij leveren vanuit onze vestigingen in Hilversum en Almere. Neem gerust contact met ons op want alles is bespreekbaar en onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.  

Tomin Catering

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en wij sturen zo spoedig mogelijk onze nieuwsbrief.

Moment geduld...