Referenties

De Gooise Scholen Federatie (GSF) heeft ervoor gekozen om de schoonmaak van de scholen in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid op een maatschappelijk verantwoorde manier in te vullen.

Op deze manier geeft de GSF, zelf een maatschappelijke onderneming, invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit doet zij door medewerkers in te zetten die gedetacheerd zijn vanuit Tomingroep. Zij werken onder leiding van de GSF aan de schoonmaak van de scholen. De conciërges spelen hier een belangrijke rol in. Zo draagt de GSF bij aan het creëren van werkgelegenheid voor medewerkers van de sociale werkvoorziening. 

Maurice Elstrodt, manager facilitair: ‘Dankzij de GSF kunnen wij 25 mensen fulltime in de dagschoonmaak detacheren. Een prachtig initiatief. Wij hopen natuurlijk dat meer bedrijven deze aanpak gaan hanteren. Onze mensen staan klaar!’
 

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en wij sturen zo spoedig mogelijk onze nieuwsbrief.

Moment geduld...