“Eindelijk zien mensen wat ik kan!”

Max Woudenberg is vanuit Tomingroep gedetacheerd bij Brandweer Gooi en Vechtstreek op de afdeling Techniek en logistiek. Hier voert hij het beheer van de bluspakken en ondersteunt de technische dienst.

Max is via een werk-leertraject van Tomingroep intern begonnen in het bedrijfsrestaurant. Toen hij eraan toe was om naar buiten te gaan heeft hij eerst op een detacheringsplek bij defensie gezeten alvorens hij bij de brandweer gedetacheerd werd. Max voelt zich op zijn plek hier en vertelt trots: “Eindelijk zien mensen wat ik kan en kijken ze niet naar wat ik niet kan!”

Zijn leidinggevende bij de Brandweer vertelt: “We vinden het in onze organisatie heel belangrijk om mensen die het lastiger hebben op de arbeidsmarkt een kans te geven. Ik vind het fantastisch dat Max het zo goed doet. Hij ziet ook steeds meer werk dat hij kan oppakken. Daaruit blijkt dat hij een ontwikkeling doormaakt.”

Max vindt het ook heel fijn dat er ontwikkelkansen voor hem zijn bij de brandweer. Hij kan cursussen volgen en er wordt meegedacht over de toekomst en het uitbreiden van zijn functie.