46 kilo bami voor stembureaus Gooise Meren

De afdeling Catering van Tomingroep had er een mooie klus aan: de catering voor de stembureaus in Gooise Meren. Op 16 maart werden er bij de 33 stembureaus in deze gemeente ’s ochtends 165 lunchpakketten gebracht en ‘s avonds in totaal 46 kilo bami, keurig in porties, naar keuze vegetarisch of niet-vegetarisch en uiteraard warm afgeleverd. Bovendien werden de zeven stembureaus die op 14 en 15 maart al open waren, op die dagen voorzien van andijviestamppot en pasta bolognese.

Marloes Zuidgeest, leidinggevende van Catering, was blij met de opdracht. “Het was voor de medewerkers een mooie uitdaging en een leerzame ervaring. Iedereen heeft er heel enthousiast aan meegewerkt. Collega’s van de afdeling Verpakken hebben geassisteerd bij het maken van de pakketten en een aantal mensen van de staf heeft geholpen bij het rondbrengen.”

Ook de gemeente Hilversum had een leuke opdracht: voor de stembureaus in deze gemeente verzorgde de afdeling Catering van Tomingroep bijna 700 koeken en een heleboel paaseitjes.

 

Marloes Zuidgeest, Catering Tomingroep 2.jpg

Terug naar overzicht