Tomingroep vindt gezondheid van medewerkers belangrijk

De missie van Tomingroep is om alle medewerkers leuk, passend, veilig en zinvol werk te bieden. Daarnaast vinden we de gezondheid van onze medewerkers heel belangrijk. Zit je goed in je vel dan presteer je beter op je werk. Zo is de kans groter dat je tot aan je pensioen (en daarna) vitaal blijft.

stoppen met roken posterCursus ‘Stoppen met Roken’
Eén van de dingen die we aan onze medewerkers aanbieden is een gratis cursus ‘Stoppen met Roken’. Iedereen die dat wil kan meedoen; tijdens werktijd en je partner mag ook meedoen. Deze cursus hebben we al diverse keren aangeboden en het slagingspercentage is hoog. Elke keer zijn er collega’s die permanent stoppen met roken. En die daar nog steeds heel blij mee zijn! Collega Inge Wicherts was vooraf sceptisch: ‘Van tevoren dacht ik: ze krijgen mij er niet vanaf na ruim 40 jaar! De cursus was echter fantastisch, want ik rook nog steeds niet. ’

Interview met SBCM
Collega Edwin Rondel volgde de cursus samen met Wicherts. Ook hij was niet overtuigd van het succes. Vandaag de dag zijn ze allebei nog steeds gestopt met roken! Samen zijn ze geinterviewd door SBCM*, voor het Voorjaar van duurzame inzetbaarheid. Lees hieronder wat zij ervan vonden.

https://www.sbcm.nl/voorjaar-duurzame-inzetbaarheid/voorjaar-duurzame-inzetbaarheid-gezond/speler-coach-over-gezond/trek-in-een-sigaret-duurt-maar-drie-seconden

* SBCM, het Kenniscentrum en Arbeidsmarkt- & Opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid, draagt bij aan passend, betaald en duurzaam werk voor mensen met een afstand tot op de arbeidsmarkt.

Terug naar overzicht