Honderden glutenvrije welkomstpakketten

Glutenvrij brood, sojasaus, koekjes en wraps! Het zit allemaal in het welkomstpakket van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV), dat wordt ingepakt door Tomin Verpakken in Almere.

Coeliakie is een overgevoeligheid voor het eiwit gluten. Nieuwe leden van de NCV krijgen een fijn welkomstpakket met glutenvrije producten thuisgestuurd. De vereniging is een van de snelst groeiende patiëntenverenigingen van Nederland. Afgelopen jaar pakten onze collega’s maar liefst 1247 pakketten in.

“Wij zijn heel blij met deze samenwerking; er is goed contact met de coördinator van dit project en er wordt altijd fijn meegedacht als het eens anders loopt”, zegt Andrea Wesselius, NCV-accountmanager en contactpersoon. Het is ook wel nodig om flexibel te zijn. In het magazijn komen alle afzonderlijke producten van de leveranciers binnen. Aan de hand van de pakbon wordt bijgehouden wat er straks in het welkomstpakket gaat. Bij pakketten voor kinderen is het extra opletten, daar mag bijvoorbeeld niet per ongeluk een glutenvrij biertje in verdwijnen.

De opdracht is geliefd onder onze collega’s en daar zijn wij erg blij mee.

Verpakken- Almere-NCV1.jpgVerpakken- Almere-NCV2.jpg

Terug naar overzicht