Ivo Korte blijft directeur Tomingroep

De Raad van Commissarissen van Tomingroep BV heeft Ivo Korte benoemd tot algemeen directeur van Tomingroep per 1 januari 2021.

De heer Korte is sinds 1 juli 2019 al als interim-directeur aan Tomingroep verbonden. Hij geeft in die hoedanigheid onder andere leiding aan de verbeterprojecten die zijn ingezet om de organisatie, na het verlies waarmee het jaar 2019 werd afgesloten, weer goed op koers te krijgen. Met het oog op de gewenste continuïteit en de voortgang van de inmiddels ingezette verbetermaatregelen heeft de Raad van Commissarissen ervoor gekozen de inzet van de heer Korte in de komende tijd te bestendigen.

IMG_2251LR.jpgIn die periode zal het bedrijf een ontwikkeling doormaken die draait om het optimaliseren van toekomstbestendige werksoorten, het afbouwen van niet-rendabele werksoorten en het stroomlijnen van de organisatie om competitief te kunnen zijn in de markt. De ontwikkeling van de medewerkers en de inclusieve arbeidsmarkt staan daarbij centraal: het gaat om het organiseren van het best passende werk voor mensen die daar ondersteuning bij nodig hebben. Dat kan werk bij Tomingroep zelf zijn of, via detachering, bij andere werkgevers in de regio. De werkgelegenheid van de SW-medewerkers is daarbij gegarandeerd en komt niet in gevaar.

Terug naar overzicht