Klant aan het woord: JouwBox

Elk kwartaal een box vol met verrassende mooie producten bij je thuisbezorgd; dat is JouwBox. Sinds de oprichting, zo’n drie jaar geleden, werkt Jouwbox samen met Tomingroep aan het verpakken van deze boxen. Een bewuste keuze van JouwBox, omdat een samenwerking met een sociaal werkbedrijf goed aansluit bij de visie van het bedrijf.

In de boxen van JouwBox zitten natuurlijke producten op het gebied van voeding, suppletie en haar-, huid-, en mondverzorging. De producten worden gekozen in samenwerking met ambassadeurs met ieder een eigen expertise. “Steeds meer mensen vinden het belangrijk om te kiezen voor verantwoorde, natuurlijke producten. Het kan lastig zijn om door alle termen en keurmerken heen te ontdekken wat nu écht een goede keuze is. De producten in onze boxen worden gekozen door experts, dus dan weet je zeker dat het goede producten zijn,” vertelt Tim Hortensius, oprichter en eigenaar van Jouwbox.

Hortensius werkte vanuit een eerdere werkgever al eens samen met Tomingroep. Toen hij zijn eigen bedrijf startte besloot hij opnieuw in zee te gaan met Tomingroep. “Als bedrijf zijn wij constant bezig met hoe we de wereld kunnen helpen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Dat zie je terug in onze producten en in de keuzes die wij maken. We kiezen er bijvoorbeeld ook voor om te verpakken met zoveel mogelijk biologisch afbreekbare materialen. Ook de keuze voor een samenwerking met Tomingroep past daarbij. Dat vinden wij belangrijk, maar ook onze klanten vinden dat belangrijk,” aldus Hortensius.

Tomingroep verzorgt het inpakken en verzendklaar maken van de boxen. Elk kwartaal zijn dat rond de 2500 boxen met gemiddeld 12 producten. De inhoud en verpakkingen van de boxen worden, inclusief een duidelijke briefing, bij Tomingroep geleverd. In ongeveer twee à drie dagen worden de boxen dan zorgvuldig ingepakt en klaargemaakt voor verzending. De boxen die naar de ruim 1600 abonnees van de JouwBox gaan, worden direct door PostNL opgehaald voor verzending. De overige boxen kunnen los worden aangeschaft.

Terug naar overzicht