Een dag meewerken bij Tomingroep

Mike Leussink.jpgMike Leussink, directeur Westmill Foods Europe wilde graag een dag meewerken bij de afdeling Verpakken in Hilversum. Wat een leuk idee! Wij zijn blij met Westmill als onze klant, we verpakken graag hun producten met zorg. Mike vond het erg leuk en leerzaam, hieronder lees je zijn ervaringen.

“Het was op vrijdag 16 april dat ik een dag heb meegewerkt met het inpak team bij Tomingroep in Hilversum. Als onderdeel van een Inclusiviteit & Diversiteit training bij Westmill heb ik het initiatief genomen om Kees Welle, onze accountmanager bij Tomingroep,  te benaderen met de vraag om een dag mee te mogen werken op de inpakafdeling. Niet meekijken of een rondleiding, nee echt mee werken en onderdeel zijn van het team. Zo gezegd zo gedaan. Tijdens de kennismaking met Carla Homan, de afdelingsmanager, voor een oriënterend gesprek heb ik mijn motivatie uitgelegd.

Ik zie mijzelf als bevoorrecht, een gezond stel hersens, een gezond lichaam, het geluk van een fijn gezin en een heerlijke baan bij Westmill. Bevoorrecht zijn is niet erg zolang je het je maar goed realiseert. Tomingroep met haar team geeft zo’n goede gelegenheid om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt dagelijks een fijne werkplek te geven. Westmill draagt hier graag aan bij en jullie hebben een bondgenoot in mij gevonden.

De dag samen met het team onder leiding van de machinevoerder Remco heb als heel erg bijzonder ervaren. Wat een fijne mensen zijn jullie allemaal met zulke bijzondere verhalen. Met veel plezier heb ik meegewerkt met Esther om de trays te nieten, met Daan als stagiaire, Maurizio die mij alles over zijn fruitkennis heeft verteld en niet te vergeten Esther, Rox, Joke, Anouk, Remco, Marcel, Remco en de opruimkanjer van het team, Roy. Wat zijn jullie allemaal trots om te vertellen dat het werk van de dag helemaal naar Australië gaat. Wat een oog voor detail hebben jullie en een ongelooflijk fijn gevoel voor humor.

Met veel trots vertel ik nu aan mijn familie, vrienden en klanten dat o.a. onze producten van Pataks en Rajah door een topteam met liefde worden gelabeld en herverpakt. Ik kom graag weer een keer bij jullie terug op de afdeling".

Met warme groet,
Mike Leussink
Directeur Westmill Foods Europe

Terug naar overzicht