Tomingroep is trots op hernieuwde samenwerking met gemeente Almere

Op vrijdag 19 maart hebben Aschwin van Reij, afdelingsmanager stadsreiniging gemeente Almere en Ivo Korte, algemeen directeur van Tomingroep, een nieuw contract ondertekend voor het reinigen van heel Almere. Tomingroep was al verantwoordelijk voor het schoon houden van de stad en dat blijven we met veel plezier doen. Alleen nu onder een nieuw contract.

ondertekend contract.jpgHet contract gaat over het schoonmaken van alle straten, de marktterreinen en het centrum van Almere. De medewerkers van Tomingroep verwijderen zwerfafval, legen prullenbakken, vegen straten en schrobben de winkelstraten.

Wat nieuw is in het contract is de manier van werken. We gaan nu werken volgens een arbeidsfilm. Dit is een samenwerkingsvorm waarbij de gemeente Almere aangeeft wat er moet gebeuren in welke wijk en waarbij Tomingroep zorgt voor de juiste man op die plek. Op deze manier zijn we meer partners en wordt er efficiënter gewerkt. Waatze Broersma, regiomanager bij Tomin Groen vertelt enthousiast: “Ik ben er trots op dat wij een bijdrage leveren aan het schoonhouden van Almere. En ik ben er blij mee dat onze medewerkers dit met veel plezier doen en het met elkaar fixen."

 

Terug naar overzicht