Tomingroep verzorgt catering voor stemlokalen in Gooise Meren

Heel Nederland was druk met de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Ook bij Tomin Catering waren ze er druk mee, maar dan nét even anders. Zij kregen dit jaar een grote cateringopdracht vanuit de gemeente Gooise Meren.

Tijdens de drie dagen waarop gestemd kon worden, maandag 15 tot en met woensdag 17 maart, verzorgden zij de lunch en het avondeten voor alle leden van de stembureaus in de gemeente. Op woendag 17 maart, de drukste dag, waren dat maar liefst 33 stembureaus. De luxe lunches en warme maaltijden gingen onder andere naar locaties in Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg.

IMG_20210317_092842.jpg"Het is een behoorlijke grote opdracht naast onze doorlopende werkzaamheden. We waren met het hele team een aantal dagen hard aan het werk om alles op tijd op alle locaties te krijgen. Het was een hele organisatie, maar we zijn erg blij met opdrachten zoals deze," vertelde afdelingschef Marloes Zuidgeest.

Benieuwd naar wat Tomin Catering voor uw organisatie kan betekenen? U leest er alles over op de pagina van Tomin Catering.

Terug naar overzicht