Over Tomingroep

Sociale ondernemer
Tomingroep is de sociale ondernemer voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. Met onze bedrijfsonderdelen op het gebied van onder andere Groenvoorziening, Schoonmaak, Verpakken, Metaalbewerking, Kringloop en Personele diensten zorgen we voor veel werkgelegenheid voor mensen met en zonder arbeidsbeperking. Met de juiste begeleiding en coaching kunnen mensen zich bij ons ontwikkelen tot waardevolle medewerkers en een vaste aanstelling krijgen. Ons motto: 'Ieder mens heeft een talent.'

Professionele ondernemer
Tomingroep is een begrip in de omgeving. We hebben een trouwe klantenkring, werken voor overheid, instellingen en reguliere bedrijven en beschikken uiteraard over de juiste keurmerken. Doordat wij al 90 jaar ervaring hebben in het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen wij onze opdrachtgevers uitstekend ontzorgen in hun beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de Participatiewet. Met de keuze voor samenwerken met Tomingroep dragen onze opdrachtgevers bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mission Statement
- Werk staat bij ons voorop, bedrijfsmatig in een sociale context
- Bij ons geldt: ‘afspraak is afspraak’
- Wij zijn klantgericht, zowel intern als extern
- Wij werken veilig
- Wij zijn veranderingsbereid, flexibel en slagvaardig
- Wij zijn open en duidelijk over wat we willen en wat niet
- Wij zijn actief en ondernemend
- Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit

Directie
- Ivo Korte, algemeen directeur 
- Erik van der Hoek, directeur Financiën, Automatisering en Beheer
- Francisca Moesker, directeur Personeel & Organisatie
- Adelien Peters, directeur Werk
- Christine Hoogenkamp, directiesecretaris

Aanmelden nieuwsbrief

U kunt zich hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en wij sturen zo spoedig mogelijk onze nieuwsbrief.