ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU HILVERSUM (24-32 UUR)

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende administratieve baan? Dan zoeken wij jou als medewerker op ons bedrijfsbureau.

Wat ga je doen?
Afdeling
Het bedrijfsbureau werkt voor de werkbedrijven van Tomingroep. Hierbij organiseert de backoffice alles rondom planning, facturatie, urenadministratie en bestellingen. We zijn dienstverlenend, secuur en echte teamplayers.
Jouw nieuwe baan valt onder de backoffice van het bedrijfsbureau. In deze functie werk je samen met meerdere collega’s die worden aangestuurd door de teamleider backoffice.

Bedrijfsbureau
Het bedrijfsbureau is volop in beweging. Taken verschuiven en samenwerking op de administratie wordt gecentraliseerd. Per maart 2024 zijn we overgegaan op een nieuw softwarepakket. De implementatie en doorontwikkeling hiervan loopt nog door tot in 2025.  Een flexibele opstelling en vaardigheid met het oppakken van nieuwe software is daarom een pré.

Je werkplek is in Hilversum maar indien nodig kan je ook op onze vestiging in Almere worden verwacht.

Wat vragen we van jou?
–      je hebt administratieve ervaring op MBO niveau;
–      je bent dienstverlenend;
–      je bent vaardig met diverse softwarepakketten;
–      je kan planmatig werken en prioriteiten stellen;
–      je houdt van diversiteit en kan tegen verandering;
–      je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat bieden wij?
Tomingroep investeert in zijn mensen, je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Verder bieden wij:
– Een uitdagende baan in een leuk bedrijf met maatschappelijke impact en een dynamische werkomgeving;
– Een salaris tussen € 2.468,= en € 3.315,= bruto per maand op basis van 36 uur per week volgens de bedrijfs-cao Tomingroep BV;
– Enthousiaste en betrokken collega’s.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan vóór 31 juli a.s. via onderstaande button met je CV en motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeanne Ruault, teamleider backoffice, op 06 29490530.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 augustus a.s. op de Franciscusweg 12 in Hilversum. We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Als je vakantie hebt gepland geef dat dan aan.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Wie is Tomingroep?
Tomingroep is het sociale werk-leer bedrijf van 8 gemeenten: Almere, Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren. In totaal werken bij of via Tomingroep meer dan duizend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Dat aantal breiden we graag uit. Want mensen die langs de kant staan, verdienen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. En, ze hebben veel te bieden.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelen zich bij Tomingroep tot waardevolle mede­werkers. Dat doen ze in trajecten van 6 maanden tot 3 jaar. Wennen aan het arbeidsritme, vaardigheden aanleren, zelfvertrouwen en motivatie krijgen, zelfredzaam worden enzovoort. Dat gebeurt allemaal onder onze deskundige leiding.
Tomingroep zorgt tijdens deze trajecten voor passend werk in de eigen bedrijfsonderdelen en detacheert daarnaast steeds meer medewerkers bij werkgevers in de regio. Zo vinden we voor iedereen de beste en leukste plek.
Natuurlijk worden zowel de kandidaat als de werkgever op die nieuwe werkplek goed begeleid. Aan het eind van het traject volgt de stap naar een baan in de regionale arbeidsmarkt.

Sommige mensen die bij ons komen hebben voor een langere periode een beschutte werkplek nodig. Die krijgen bij Tomingroep een vast dienstverband. Dat geldt ook voor de mensen die al vóór de Participatie-wet bij Tomingroep werkten. Maar ook zij kunnen soms gedetacheerd worden. Zodat ook zij zich blijven ontwikkelen.

WERK DAT JE GOED DOET!

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.