Adviseur Vastgoed – Projectleider (fulltime / 36 uur per week)

Voor het Bedrijfsbureau Beheer van de Tomin Groep zijn wij op zoek naar een vakkundige

Adviseur Vastgoed – Projectleider (fulltime / 36 uur per week)

Wie is de Tomin Groep?

De Tomin Groep bestaat al meer dan 95 jaar en is het sociale leer- en werkbedrijf van acht gemeenten. In totaal werken bij of gedetacheerd via de Tomin Groep meer dan duizend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Dat aantal breiden we elke dag nog uit. Meer informatie over ons vind je op www.tomingroep.nl.

Wat ga je doen?

Je zorgt samen met je collega’s en leveranciers voor het beheer en onderhoud van ons vastgoed. Een mooie uitdaging om nu en in de toekomst duurzame huisvesting aan onze collega’s te bieden die voldoet aan alle eisen. Jij bent één van de twee adviseurs vastgoed en legt verantwoording af aan de Manager Beheer. Je werkt daarbij intensief samen met die collega en ook met de werkvoorbereider, de twee monteurs en de teamleider van de TD, de afdeling inkoop en onze contractpartners.
Je begeleidt vastgoedprojecten van a tot z; vanaf het proces van voorbereiding met een pve en een projectplan, door naar de realisatie en de nazorg. Je draagt zorg voor alle facetten: planning, techniek/kwaliteit, budget, stakeholders en projectcommunicatie.
Je zorgt ook voor het up to date houden van het vastgoedbeheer. Onder andere door het jaarlijks actualiseren van het (meerjaren)onderhoudsplan en de bijbehorende bewaking van de processen rondom vergunningen, inspecties en de opvolging van contracten.
Je adviseert (on)gevraagd op basis van analyses over de ontwikkeling van het beleid, de processen, projecten, techniek en de financiën binnen de afdeling.
Op deze manier wordt vastgoedbeheer naar het volgende niveau getild. Hierbij worden goede processen, betrouwbare data, een nieuw IT-systeem en samenwerking met externen steeds belangrijker. Ook wet- en regelgeving en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energieprestatie geven daarin richting voor de toekomst. Hiervoor volg je nauwgezet de ontwikkelingen in je vakgebied.

Wat jij meebrengt:

 • Je beschikt over prettige communicatieve vaardigheden en durft kritisch te zijn;
 • Je zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald, want je werkt planmatig en gestructureerd;
 • Je houdt ervan om in control te zijn en bent gericht op verbetering;
 • Je bent besluitvaardig en hebt een helicopterview;

Wat wij van je verwachten:

 • Aantoonbaar afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • Actuele kennis en ervaring in de techniek of vastgoedbeheer;
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • VCA VOL – certificaat of intentie om dit te behalen;
 • In ieder geval rijbewijs B.

Wat wij je bieden:

 • Een veelzijdige baan in een leuk, sociaal, maatschappelijk betrokken bedrijf met dito collega’s;
 • Een bruto maandsalaris tot €4.469,- (CAO Tomin Groep BV schaal 8) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van Tomin Groep BV, bijvoorbeeld sparen voor ADV, ABP pensioen, et cetera;
 • Goede voorzieningen om arbotechnisch verantwoord je werk te doen en uiteraard ook een laptop en telefoon
 • Volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie te ontwikkelen door het volgen van diverse werkgerelateerde cursussen.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Geweldig! Solliciteer hier dan met je cv en motivatiebrief via de button. Dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je toch nog wat vragen? Geen probleem! Neem gerust contact op met Jaring Hettinga (Manager Beheer) op 06 – 1544 1925.

Solliciteer direct via onderstaande knop