Financial Controller

Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste en resultaatgerichte

Financial Controller (fulltime)

De huidige financiële situatie en de strategische ontwikkelingen van Tomingroep en de ketenpartners vragen om versterking van de financiële afdeling. Binnen deze context is de afdeling Finance & Control sterk in ontwikkeling en beweging.

Als Financial Controller maak je onderdeel uit van de financiële afdeling van Tomingroep en rapporteer je aan de manager Finance & Control.

Jouw profiel:

Je weet de organisatiestrategie te vertalen naar praktische doelstellingen, haalt voldoening uit het analyseren en verbeteren van processen en weet verbeteringen in de praktijk te realiseren. Vanuit jouw kennis en kunde ben je een constructieve sparringpartner voor het management.

Wat ga je doen:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor het juist en tijdig opstellen van de cijfers ten behoeve van de maandrapportage;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het juist en tijdig opstellen van de jaarrekening en voert hierover intensief overleg, intern en met het team van de controlerende externe accountant;
 • Je doet voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot het begrotingsproces en trekt hierbij samen op met de business controller;
 • Je houdt je bezig met de processen binnen Tomingroep en toetst regelmatig of de beheersmaatregelen nog steeds naar behoren functioneren. Je bent in staat om nieuwe beheersmaatregelen te ontwikkelen en te implementeren.
 • Vanuit de rol van  privacy officer – die is gekoppeld aan deze functie – ben je eveneens verantwoordelijk voor de juiste toepassing van AVG- en interne richtlijnen op het gebied van de bescherming van gegevens.

Wat breng je mee:

 • Je haalt voldoening uit het analyseren van financiële gegevens, doorziet (administratieve) processen en verbeterpotentieel en weet je collega’s mee te nemen in de gewenste veranderingen.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door bijvoorbeeld een afgeronde Bacheloropleiding in Controlling;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van en ervaring met voor de functie relevante IT-systemen;
 • Ervaring opgedaan binnen de “big-four” accountantskantoren is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Tomingroep:

 • Wij bieden een uitdagende en brede rol in een veranderende organisatie met maatschappelijke impact en een dynamische werkomgeving;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.923,- en € 5.707,- op basis van een 36-urige werkweek;
 • Volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie voortdurend te ontwikkelen;
 • Mogelijkheden om desgewenst deels thuis en deels op kantoor te werken.

Wie is Tomingroep?

Tomingroep is het werk-leerbedrijf voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. In ons bedrijf kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige producten en diensten tegen reële prijzen. We zijn ondernemend en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Dat maakt het bedrijf voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, tot een ideale plek om te leren, te groeien en te werken. Trots, Ondernemend en Professioneel zijn onze kernwaarden. Ons motto is: ‘Ieder mens heeft een talent’.

Je kiest met overtuiging voor de functie, de mensen en de mogelijkheden binnen Tomingroep. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Ben jij op zoek naar een betekenisvolle, maatschappelijke baan? Gaat jouw hart sneller kloppen van Finance? Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Solliciteer met je CV en motivatie via de button. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met Rolf Rutte (Financieel Directeur a.i.) op 06-26164525. Hij staat je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct via dit formulier’ of stuur een e-mail