Manager HR

Ben jij een ervaren, mensgerichte manager en leidinggevende met een coachende stijl? Zet jij enthousiast je tanden in het innoveren van personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden? Dan verwelkomen wij jou graag in ons HR-team!

Wat ga je doen?

De afdeling Personeel & Organisatie heeft – samen met de afdeling Arbeidsontwikkeling – een cruciale rol in onze opdracht om alle bijna 1400 medewerkers in ons bedrijf te ontwikkelen naar de best passende werkplek. Dat doen wij door het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers. Ons bedrijf bevindt zich in een fase van verandering en dat betekent dat ons P&O-team op dit moment behoefte heeft aan een manager die in staat is veel verschillende onderwerpen aan te jagen, te monitoren en het overzicht te houden, maar daarnaast ook zelf beleidsmatig een belangrijke bijdrage kan leveren.

Je bent een ervaren Manager HR en hebt affiniteit met het sociale veld waarin Tomingroep zich bevindt. Je denkt strategisch en bent in staat daar handen en voeten aan te geven in vernieuwend personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden. Je hebt ruime aantoonbare leidinggevende ervaring aan een professioneel HR-team, je stuurt op hoofdlijnen en monitort gedelegeerde taken. In je besluitvorming ben je daadkrachtig. Je hebt gedegen rechtspositionele kennis en ook procesverbetering heeft geen geheimen voor je.

Jouw werkzaamheden:

 • Je ontwikkelt samen met je team het HR-beleid voor ons mensgerichte bedrijf. Je bent gesprekspartner voor de business en neemt stakeholders zoals businessmanagers, directie, medewerkers en onze gemeentelijke opdrachtgevers mee en weet hen te adviseren en overtuigen.
 • Je geeft direct leiding aan het team van HR-adviseurs, de verzuimadviseur, het bedrijfsmaatschappelijk werk en de teamleider P&O (die de personeelsadministratie aanstuurt).  In totaal bestaat de afdeling P&O uit ongeveer 15 medewerkers. Je bent daarnaast het aanspreekpunt voor de externe arbodienst. 
 • Je motiveert en inspireert jouw teamleden. Je ondersteunt de HR-adviseurs en directieleden bij ingewikkelde p-zaken. Je stimuleert de samenwerking binnen het team en tussen HR en de bedrijfsonderdelen;
 • Je zorgt voor lijn en samenhang in de arbeidsvoorwaarden van onze verschillende cao’s, het functie- en beloningsgebouw en vertaalt wijzigende wetgeving en regelingen naar de uitvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor de personele rapportages en data-analyses;
 • Je optimaliseert werkprocessen en vertaalt complexiteit naar praktische oplossingen, zowel de processen binnen de afdeling als die in de HR-systemen;
 • Je rapporteert aan de Directeur Personeel, Organisatie en (Arbeids) Ontwikkeling en maakt met de andere staf- en businessmanagers deel uit van het Managementteam van Tomingroep.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding Personeel & Arbeid of vergelijkbaar
 • Coachende stijl van leidinggeven, leidinggevende ervaring professionals team
 • Analytische vaardigheden en in staat visie te vertalen in voorstellen en keuzemogelijkheden
 • Gedegen kennis van arbeidsvoorwaarden en wetgeving op het gebied van p&o en bij voorkeur bij sociaal ontwikkelbedrijven; ervaring in het sociaal domein is een voordeel
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en beschikt over de competenties samenwerken, inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid
 • Affiniteit met de doelgroepmedewerkers binnen Tomingroep.

Wat biedt Tomingroep?

Tomingroep investeert in zijn mensen, je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Verder bieden wij:

 • Een uitdagende baan in een leuk, enthousiast bedrijf met maatschappelijke impact en een dynamische werkomgeving;
 • Een salaris tussen € 4.247 en € 6.091,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week volgens de bedrijfs-cao Tomingroep BV;
 • Een goede balans werk en privé;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s.

Wie is Tomingroep?

Tomingroep is het werk-leerbedrijf voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. In ons bedrijf kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige producten en diensten tegen reële prijzen. We zijn ondernemend en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Dat maakt het bedrijf voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, tot een ideale plek om te leren, te groeien en te werken. Trots, Ondernemend en Professioneel zijn onze kernwaarden. Ons motto is: ‘Ieder mens heeft een talent’.

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Solliciteer dan met je CV en motivatie via de button. Heb je toch nog vragen? Geen probleem! Neem gerust contact op met Francisca Moesker (Directeur Personeel) op het volgende telefoonnummer: 06-273 19218.

Solliciteer direct via dit formulier’ of stuur een e-mail