Medewerker Financiële Administratie

Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste

Medewerker Financiële Administratie (fulltime)

Jouw profiel:

Je bent iemand die snel tussen diverse werkzaamheden kan schakelen en overzicht houdt op je eigen werk zonder de details uit het oog te verliezen. Je bent hulpvaardig en werkt graag samen.

Wat ga je doen:

 • Je verzorgt de financiële boekingen in de administratieve systemen voor de verschillende fiscale entiteiten;
 • Je zorgt voor correcte aansluitingen tussen de diverse (sub en hoofd) administraties;
 • Je ondersteunt het team bij het documenteren van gegevens t.b.v. van de maand- en kwartaal rapportages, jaarrekening.

Wat breng je mee:

 • Je bent resultaatgericht, schrikt niet van deadlines en haalt voldoening uit het tijdig, juist en volledig verwerken van de financiële gegevens. Daarnaast doorzie je (financieel-administratieve) processen en ben je bereid door te pakken om de onderste steen boven te krijgen.
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door bijvoorbeeld een afgeronde opleiding MBO BE of soortgelijk;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring met voor de functie relevante IT-systemen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Tomingroep?

 • Wij bieden een uitdagende en brede rol in een veranderende organisatie met maatschappelijke impact en een dynamische werkomgeving;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.471, – en € 3.480, – op basis van een 36-urige werkweek.
 • Volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie voortdurend te ontwikkelen;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Mogelijkheden om desgewenst deels thuis en deels op kantoor te werken.

Wie is Tomingroep?

Tomingroep is het werk-leerbedrijf voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. In ons bedrijf kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we hoogwaardige producten en diensten tegen reële prijzen. We zijn ondernemend en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Dat maakt het bedrijf voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, tot een ideale plek om te leren, te groeien en te werken. Trots, Ondernemend en Professioneel zijn onze kernwaarden. Ons motto is: ‘Ieder mens heeft een talent’.

Je kiest met overtuiging voor de functie, de mensen en de mogelijkheden binnen Tomingroep. Herken jij jezelf in bovenstaande? Ben jij op zoek naar een betekenisvolle, maatschappelijke baan? Gaat jouw hart sneller kloppen van administratie? Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Solliciteer met je CV en motivatie via de button. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met Rolf Rutte (Directeur Financiën a.i.) op 06-26164525. Hij staat je graag te woord.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct via dit formulier’ of stuur een e-mail