Bij Van Vliet Medical zijn een viertal mensen van Tomingroep gedetacheerd. Deze Tomingroep-medewerkers werken samen, in alle rust, op een aparte afdeling met een vast aanspreekpunt.

“Er is echt sprake van een win-winsituatie.”

Flip Horrée, General Manager bij Van vliet, vertelt dat de samenwerking met Tomingroep al in de jaren ’90 is ontstaan, nog onder de oorspronkelijke eigenaren.

Flip Horrée: “We hebben gemerkt dat een aantal van onze werkzaamheden zich goed lenen om precies vast te leggen en dat deze instructies heel goed op te volgen zijn door mensen van Tomingroep. Hierbij is het bieden van rust en structuur heel belangrijk. Natuurlijk werkt het niet altijd. Dan is een bepaalde taak toch te ingewikkeld. Dat kan gebeuren. Het weerhoudt ons er echter niet van het dan met een andere Tomingroep-medewerker weer te proberen”, glimlacht hij. “En we hebben zelfs iemand bij ons in vaste dienst genomen, die eerst via Tomingroep voor ons werkte.”

Van Vliet is blij met de samenwerking. Flip Horrée legt dit uit: “Het brengt ons exact wat we zoeken, We willen als bedrijf graag sociaal maatschappelijk betrokken zijn en blijven. Ook hebben we werkzaamheden die zich goed laten vastleggen in werkinstructies en die daardoor prima uitvoerbaar zijn door mensen van Tomingroep.”

De General Manager raadt het andere ondernemers dan ook zeker aan: “De kosten zijn daarbij vergelijkbaar met het inzetten van mensen via een uitzendbureau. Wel is goed overleg met de begeleiders vanuit Tomingroep van groot belang. En de werkzaamheden die de mensen uitvoeren, moeten heel duidelijk zijn. Goede ondersteuning is belangrijk voor de Tomingroep collega’s en ook het hebben van een vast aanspreekpunt. Het is niet verstandig ze te verrassen met een andere taak. Ook moet er weinig werkdruk op de mensen gelegd worden. We ervaren dat de Tomingroep-mensen heel blij en loyaal zijn. Ze gaan er voor. daarom is er echt sprake van een win-winsituatie. Ook zien we de mensen als onderdeel van ons team. Bij leuke personeelsactiviteiten zijn zij er ook bij.”

Interesse in een samenwerking met Tomingroep?

Kijk op: https://tomingroep.nl/opdrachtgevers/