Patricia
Procesverantwoordelijke
Montage Almere

“Bij Tomingroep krijg ik de kans mijn talenten te ontwikkelen.”

Samenwerken met Tomingroep levert veel op:

  • Gemotiveerde medewerkers, die onder begeleiding professionele kwaliteit leveren. 
  • Onze mensen kunnen werken op een fijne werkplek. 
  • Samen bieden we ontwikkelingskansen voor iedereen.
  • En jij draagt als ondernemer bij aan een inclusieve maatschappij!

Wat wij voor jouw organi­satie kunnen betekenen?

We zien nog veel onbenut arbeidspotentieel, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt. En dat terwijl er veel mensen zijn die graag aan de slag willen. Met de juiste begeleiding kan ook deze groep een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Met gemotiveerde mensen en onze ervaring kunnen we jouw organisatie ondersteuning bieden bij vrijwel iedere opdracht. Wij voeren het werk voor je uit of helpen je via (groeps)detachering aan de juiste medewerkers. Ook adviseren we je graag over de eventuele SROI verplichting van jouw organisatie.

Waar zijn we goed in?

Onze medewerkers hebben onder andere ervaring in onderstaande vakgebieden. Zo kunnen we jouw organisatie ondersteunen bij vrijwel ieder project. Of je nu kiest voor detachering, een dienstverband of het uitbesteden van het werk wij denken graag met je mee welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.   

Groen

Voor zowel gemeenten als bedrijven verzorgen wij met onze professionele medewerkers het integraal groenonderhoud en de aanleg van onder andere parken, sportvelden, plantsoenen en bedrijfstuinen. 

Reiniging

Onze medewerkers verzorgen het zogenaamde grijs onderhoud voor gemeenten en andere opdrachtgevers: het legen van prullenbakken, het ruimen van zwerfafval en vallend blad in de herfst, vegen van de bestrating en alle werkzaamheden ten behoeve van evenementen. 

Verpakken

Of je nu op zoek bent naar maatwerk, handmatig of machinaal verpakken; voor ieder vraagstuk, ongeacht de hoeveelheid, hebben wij een passende oplossing. Wij zijn ISO22000 gecertificeerd voor open en gesloten voedsel en bezitten daarnaast het SKAL-keurmerk. 

Schoonmaak

Wij weten hoe belangrijk het is om iedere ruimte of materiaal de juiste behandeling te geven. Of het nu gaat om kleine bedrijfsruimtes, scholen of gehele kantoorpanden, wij regelen het met plezier en zorg voor jouw organisatie.

Montage

Wij kunnen eenvoudige tot complexe (elektro)montagewerkzaamheden voor je uitvoeren, van halffabricaten tot volledige producten. Zoals de assemblage van straatverlichtingsarmaturen, groepenkasten, loopbanden en handsealmachines.

Catering

Met plezier verzorgen we voor jouw organisatie de volledig bedrijfscatering. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook een broodjes service of kunnen we je ondersteunen in het onderhoud van de koffieautomaten. 

Administratief

Onze medewerkers nemen je (licht) administratief werk uit handen. Ook repetitief werk, zoals het archiveren van documenten voeren zij voor je uit. 

Retail

Mede dankzij onze Kringlopers zijn onze medewerkers een ster in meehelpen in een winkel of bijvoorbeeld het op orde houden van een magazijn.  

Logistiek

Ook op logistiek vlak kunnen onze medewerkers je op allerlei vlakken ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld als bijrijder, belader of magazijnmedewerker. 

Samen kijken naar de juiste vorm en invulling

Ieder bedrijf, iedere aanvraag is uniek. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Onze medewerkers worden begeleid en opgeleid in bovenstaande werksoorten. Maar we doen meer. Bij detachering of uitzenden is ons aanbod nog breder.

Wat zeggen onze opdracht­gevers?

Wij werken onder andere samen met…