Dries
Medewerker Groenvoorziening Hilversum

“Fijn om mijn eigen geld te verdienen.”

Iedereen verdient werk dat goed bij hen past

Jij vindt het belangrijk dat jouw kandidaten, cliënten of familielid op een fijne plek terecht komen. Een plek waar ze zich op hun gemak voelen, zich kunnen ontplooien, met ruimte voor sociale contacten en ontwikkeling. Samen helpen wij mensen zich te ontwikkelen in een professionele omgeving, terwijl ze echt aan het werk zijn. Met als streven een duurzame invulling van hun werkend leven, op de reguliere arbeidsmarkt.  

Waar starten we?

  • Onze afdeling arbeidsontwikkeling kijkt samen met jou wat voor jouw kandidaat de beste invulling is. Van aanmelding en intake, tot en met de diagnosefase.
  • Samen kijken we waar de groeikansen liggen, de uitdagingen en de beperkingen. Om verwachtingen te managen en hen te stimuleren zo veel mogelijk uit zichzelf te halen. 
  • Een trajectbegeleider zorgt vanaf de start dat jouw kandidaat zijn weg weet te vinden. Deze blijft aanspreekpunt voor jou en kandidaat.

Lees wat medewerkers vinden van werken bij Tomingroep

Werk dat je goed doet

Pas als je aan de slag gaat, kom je erachter wat je allemaal al kan. Wij helpen jouw kandidaten graag ontdekken waar ze goed in zijn. Met echt werk in een fijne omgeving. Dankzij onze verschillende werksoorten kan iedereen zelf ervaren wat bij hem of haar past.