Lamme Textile Management trakteert Tomingroep op taart

Lamme Textile Management heeft de mooie traditie om trouwe partners elk jaar rond kerst te verrassen met een heerlijke taart. Mohamed Shouman (Manager Operations) en Frank David (Assistent Manager Operations) trakteerden het team van Arbeidsontwikkeling en het team Detachering op deze zalige lekkernij.

Mohamed Shouman (Manager Operations Lamme Textile management) snijdt samen met René Arbon (Accountmanager Detachering Tomingroep) de taart aan.

Bij Lamme Textile Management is een grote groep Tomingroep-medewerkers gedetacheerd. Lamme is erg blij met deze enthousiaste medewerkers.

Bij groepsdetachering bieden wij een team van medewerkers, inclusief een teamleider die toeziet op uitvoering, kwaliteit en begeleiding van onze medewerkers. We maken samen met het bedrijf passende afspraken over tarieven. Zo neemt de gedetacheerden van Tomingroep een deel van het werkproces uit handen en voeren het werk uit op locatie. Interesse? Neem contact op via detachering@tomingroep.nl of 035 631 99 16.

Lees meer over de goede ervaringen die Lamme Textile Management met Tomingroep heeft in onze corporate brochure: https://lnkd.in/eZFtjavK

We bedanken Lamme Textile Management voor dit feestelijke gebaar en wensen hen fijne feestdagen en een mooi en succesvol nieuw jaar.

WERK DAT JE GOED DOET!

Vergelijkbare berichten