“We hopen dat Rohit nog heel lang bij ons blijft werken!” – Henk van Dongen, PostNL

Rohit: van werk-leertraject naar arbeidscontract

Verlegen, een beetje onzeker en heel erg stil, dat is hoe Rohit Narain omschreven werd toen hij in 2020, via de gemeente Almere, bij Tomingroep startte op een werk-leerproject in het distributiecentrum van PostNL in Almere. Onder leiding van Tomingroep wende hij aan het arbeidsritme, kreeg hij de werkzaamheden onder de knie en ontwikkelde hij zich tot een volwaardige medewerker.

Een echte teamspeler

Henk van Dongen is senior procesmanager en waarnemend depotmanager bij PostNL. Hij kent Rohit al vanaf de start en vertelt: “In het begin was Rohit verlegen en kwam een beetje onzeker over, maar door zijn prachtige karakter en openheid ontwikkelde hij zich tot een echte teamspeler. Hij werd een gewaardeerde collega: altijd op tijd, betrouwbaar en flexibel.” 

Officieel in dienst bij PostNL

De werkzaamheden gingen zo goed, dat PostNL besloot om Rohit een arbeidscontract bij PostNL aan te bieden. Rohit stemde daarmee in en in juni 2023 was de feestelijke ondertekening van zijn contract. Daarmee is er een nieuwe carrière voor Rohit begonnen, maar nu officieel bij PostNL. Henk van Dongen: “Het verhaal van Rohit is een mooi en succesvol voorbeeld van de samenwerking tussen de gemeente Almere, PostNL en Tomingroep en PostNL, waarin mensen via een werk-leertraject ècht een kans krijgen op de arbeidsmarkt. We hopen dat Rohit nog heel lang bij ons blijft werken!”

Rohit werd door Henk van Dongen en René Arbon in het zonnetje gezet en getrakteerd op taart om zijn vaste contract te vieren!

Vergelijkbare berichten