Vier kandi­daten Tomin­groep voor Topper­verkiezing

Tomingroep heeft dit jaar maar liefst vier medewerkers gekandideerd voor de verkiezing ‘Topper van het jaar’ van SBCM, kenniscentrum voor sociale werkgelegenheid. Elk jaar organiseert SBCM deze ‘Topperverkiezing’. Een Topper is een doorzetter die verder is gekomen door te blijven leren en daarmee een voorbeeld is voor de collega’s. Sociale werkgevers kunnen medewerkers uit hun bedrijf nomineren voor deze verkiezing. Een jury selecteert uiteindelijk voor iedere regio een finalist.

Bij Tomingroep moedigen we de medewerkers aan om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen zij zich ontplooien en doorstromen naar de best passende werkplek. Inmiddels zijn er al heel wat collega’s die met veel inzet en doorzettingsvermogen een stapje verder zijn gekomen. Vier van hen worden nu met hun nominatie voor de Topperverkiezing extra in het zonnetje gezet.

Peter werkte op verschillende plekken binnen Tomingroep en werkt nu gedetacheerd bij Lamme Textielbeheer, onder andere als kwaliteitscontroleur. “Mijn zelfvertrouwen is hier gegroeid. Ze geven mij extra taken!”

Diana werkte ruim 21 jaar bij Verpakken, ging aan de slag in de bedrijfskantine van Tomingroep en stapte van daaruit over naar het hoofdkantoor van Nike. “Ik sta er versteld van hoeveel ik ben gegroeid in de afgelopen maanden.”

Atty werkte lange tijd in de bedrijfskantine van Tomingroep maar ook zij raakte geïnspireerd om zich verder te ontwikkelen. Sinds kort werkt ze op de afdeling telemarketing. Daar neemt ze de telefoon aan voor de kringloopwinkels, die onderdeel zijn van Tomingroep.

Wilma heeft onder andere in de kantine en bij Verpakken gewerkt en doet nu montagewerk bij Van Vliet Medical Supply in Almere. “Ik was in het begin best zenuwachtig als ik aan iets nieuws begon. Inmiddels leg ik het aan anderen uit.”

De uitslag van de Topperverkiezing is op 11 oktober. We duimen voor onze kandidaten; wat ons betreft zijn het allemaal toppers!

Op de foto v.l.n.r.: Peter, Diana, Atty en Wilma

Vergelijkbare berichten