De samenwerking tussen Tomingroep en Joop Sjouwerman Versspecialist is ontstaan omdat de eigenaren van het bedrijf, Joop Sjouwerman en Walter Hilhorst, graag hun beide dochters in de zaak wilden laten werken.

“Ze zijn heel eerlijk en trouw en met een goede uitleg kunnen ze de taken feilloos uitvoeren.”

De compagnon van Joop Sjouwerman, Walter Hilhorst, vertelt hierover: “Op het moment dat mijn dochter bij ons begon, werkte Sharon, de dochter van Joop Sjouwerman, bij Tomingroep. De ondersteuning die ze daar kreeg bij het leren werken, vonden we belangrijk. Zo is het idee ontstaan om Sharon vanuit Tomingroep gedetacheerd in de zaak te laten werken en daarmee de juiste begeleiding te krijgen. Ze werkt nu twee jaar bij ons.

We vinden dat mensen met een beperking ook een kans moeten krijgen om te werken en deel uit te maken van de maatschappij. Daarbij zijn deze mensen vaak slimmer dan je denkt.

Sharon helpt ons in de winkel en op de markt met inpakken en prijzen. Het gaat super goed met haar ontwikkeling. Ze kan nu zelfs ook werken met de pinkassa. Dat doet ze geweldig. We moeten wel duidelijk naar haar zijn en haar één taak tegelijkertijd geven. Een een keer in de zoveel tijd hebben we een gesprek met de Tomingroep-begeleider van Sharon. Dat is prettig.”

Walter vindt dat elke ondernemer zou moeten nadenken over het inschakelen van een gedetacheerde medewerker via Tomingroep. “Ik vind het echt jammer dat veel mensen een verkeerd beeld hebben van de mensen. Ze zijn heel eerlijk en trouw en met een goede uitleg kunnen ze de taken feilloos uitvoeren. Daarbij zijn het hele gewone mensen, net als jij en ik én ze verdienen ook een kans!”

Interesse in een samenwerking met Tomingroep?

Kijk op: https://tomingroep.nl/opdrachtgevers/