Sweet
Medewerker Stadsreiniging Almere

“Ik ben trots op waar ik nu sta.”

Werk dat je goed doet

Pas als je aan de slag gaat, kom je erachter wat je allemaal al kan. Wij helpen je graag ontdekken waar jij goed in bent. Met werk in een fijne omgeving. En als je wilt, leren we je nog veel meer. Dankzij onze verschillende werksoorten kan jij zelf ervaren wat je leuk vindt en wat bij jou past.

Hoe het werkt:

  • Je komt binnen via een werkleertraject (6 maanden) of via een participatiebaan (1-3 jaar).  
  • Samen kijken we wat jij kan, wat er bij jou past of wat je graag wilt leren.
  • Eerst binnen de Tomingroep.
  • En later, wanneer jij dat wil én kan, bij een van onze opdrachtgevers.

Waar ga jij aan het werk?

Je kan bij Tomingroep in verschillende werksoorten aan de slag. Hieronder zie je wat voor werk wij in huis hebben. Samen kijken we wat jij kan en wat er bij jou past.

Groen

Zorg met een team van collega’s voor een gezonde groene omgeving.  Werk aan het mooi maken en houden van bijvoorbeeld parken, bedrijfstuinen en sportvelden.

Verpakken

Met je collega’s pak je de producten van onze opdrachtgevers in tot een mooi geheel. Van haarverf of chocolade tot complete speelgoedpakketten, ieder keer ga je weer met iets anders aan de slag.

Schoonmaak

Samen met jouw collega’s zorg jij dat scholen, bedrijven en bijvoorbeeld winkels schoon en fris blijven.

Montage

Monteer de meest uiteenlopende producten. Soms werk je onder begeleiding mee aan grote objecten zoals loopbanden, of zet je geheel zelfstandig bijvoorbeeld een stopcontact in elkaar. 

Retail

Voorraden bijvullen, de winkels netjes houden en mensen helpen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is als je gaat werken in een winkel.

Catering

Met jouw hulp kunnen wij voor onze opdrachtgevers heerlijke lunches, diners of feestjes verzorgen. Samen maken we van elke maaltijd of bijeenkomst een succes.  

Reiniging

Help mee aan het netjes houden van de omgeving, bij gemeenten en andere opdrachtgevers en evenementen. Samen met jou houden we straten, pleinen en andere plekken veilig en schoon.

Lees wat collega’s vinden van werken bij Tomingroep