“Fijn om nieuwe dingen bij te leren”

George Gerritsen werkt al jaren bij Tomingroep. Sinds twee jaar is hij gedetacheerd
bij Audion Elektro in Weesp. Hij werkt daar vijf dagen in de week als orderpicker.

Samen verder komen 

Na een tijd bij Verpakken in Almere te hebben gewerkt, was George toe aan verandering. Hij gaf dit aan bij zijn leidinggevende en zo ging het balletje rollen. “Ik werd echt betrokken bij de zoektocht naar een nieuwe baan voor mij, dat vond ik heel prettig”, vertelt hij. Van alle vacatures sprak die van orderpicker bij Audion Elektro hem het meest aan. Dat durfde hij wel te proberen. “Op een andere plek aan de slag gaan, vond ik best spannend. Alles is nieuw en daar moest ik aan wennen. Nu heb ik het hier helemaal naar mijn zin. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan”, zegt George.

George’s werk bij Audion 

Het bedrijf waar George werkt produceert verpakkingsmachines, zoals we ook bij Verpakken gebruiken. Zijn collega’s zetten deze machines in elkaar. Het is zijn taak om alle onderdelen te verzamelen. “Elke machine bestaat uit verschillende onderdelen. ‘s Ochtends liggen er lijsten klaar waarop staat welke onderdelen ik moet verzamelen.” In het begin was het flink zoeken, inmiddels weet hij bijna alles wel te vinden. “Ik werk de lijsten af en lever af en toe wat aan de afdeling service voor reparaties.”

Of hij een heftruck cursus mocht doen heeft hij zelf aan zijn leidinggevende gevraagd. Het leek hem handig om te kunnen helpen met het uitladen van de vrachtwagen. “Fijn dat Tomingroep me aanmoedigt om mezelf te blijven ontwikkelen, want het voelt goed om nieuwe dingen bij te leren”, zegt George. 

Met plezier naar je werk 

“Wat het leukste aan mijn werk is?”, vraagt George. ”Snel resultaat zien. De werkplaats waar machines in elkaar gezet worden zit naast het magazijn waar ik werk. Zo kan ik van dichtbij zien hoe de onderdelen die ik heb verzameld uiteindelijk grote machines worden.” “Gelukkig is mijn werk goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zodat ik er zelf met de trein en fiets kan komen”, zegt George. “Dit werk past goed bij mij, ik ben blij dat ik deze stap heb kunnen maken!”