foto van Kimberley op haar werkplek in het Flevoziekenhuis

“Ik vind het heel fijn dat ik hier via Tomingroep kan werken.”

Kimberley is werkzaam op de afdeling Banqueting in het Flevoziekenhuis in Almere. Hier is zij onder andere verantwoordelijk voor het schoonmaken en bijvullen van de koffieautomaten op de verschillende afdelingen in het gebouw.

Wat zij zo leuk vindt aan haar werk is dat ze het hele ziekenhuis ziet en ook met patiënten in gesprek komt. Kimberley vertelt enthousiast: ”Ik werk door het hele gebouw en kom dan ook patiënten tegen.”

Kimberley is op haar achttiende, direct uit school, bij Tomingroep terecht gekomen. Hier heeft zij eerst  intern op de afdeling verpakken gewerkt en bij de Kringloper in Almere voordat zij via detachering in het Flevoziekenhuis aan de slag ging. Hierover vertelt Kimberley: “Ik zat al zo lang bij de kringloper en was wel toe aan iets nieuws. Ik ben zelf bij het ziekenhuis gaan vragen of ik hier kon komen werken. Vanuit Tomingroep werd ik daarin begeleid.”

Kimberley werkt nu 7 jaar in het Flevoziekenhuis en in die tijd heeft zij haar zelfvertrouwen zien groeien. “Ik voel me steeds zekerder in mijn werk, hoewel ik nog wel graag wat zelfstandiger zou willen worden. Gelukkig kan ik altijd rekenen op de ondersteuning van Tomingroep, al heb ik die steeds minder vaak nodig,” merkt ze op. “Het geeft me een veilig gevoel te weten dat ze er altijd zijn als ik ze nodig heb.”

Dat zij hier gedetacheerd is via Tomingroep vindt Kimberley heel mooi “Ik kan wel bij een normaal bedrijf gaan werken maar daar vinden ze mij te langzaam of ik pak dingen niet snel genoeg op. Hier mag ik op mijn eigen tempo werken, zonder het gevoel te hebben dat ik onder druk sta,” benadrukt ze.