Collega aan het woord: Gert Kaijser bij Sight Landscaping

Als sociaal werkbedrijf zetten wij de ontwikkeling van onze medewerkers altijd voorop. Het is uiteindelijk ons doel om gelukkige werknemers op een passende werkplek te zien. In een aantal gevallen betekent dat, dat zij gedetacheerd bij een ander bedrijf aan de slag gaan.

Gert Kaijser kwam in 2007 bij Tomingroep binnen als medewerker van Tomin Groen. Hij had nog geen ervaring op het gebied van groenonderhoud, maar was gemotiveerd en ging aan de slag. Alles wat hij moest leren, leerde hij intern bij Tomingroep als onderdeel van zijn werk. Ruim dertien jaar werkte hij voor Tomin Groen, tot hij het gevoel kreeg dat hij een beetje stilstond in zijn werk. Hij wilde meer doen, meer leren en was klaar voor meer verantwoordelijkheid. Daar kwam bij dat zijn team moest wisselen van standplaats, waardoor hij een veel langere reistijd zou krijgen.

Hij moest van standplaats wisselen omdat de aanbesteding van Tomingroep verdween en werd overgenomen door Sight Landscaping, een landelijk opererend groenbedrijf. Met deze nieuwe aanbesteding werd Sight Landscaping verantwoordelijk voor het onderhoud van al het openbaar groen in Blaricum, Eemnes en Laren. Toen Gert vernam dat Sight Landscaping ook detacheringsplekken beschikbaar had, is hij gaan praten met de afdeling Detachering van Tomingroep.

WhatsApp Image 2021-07-02 at 11.14.11.jpegEn zo kwam het dat Gert in maart van 2020 als gedetacheerde collega aan de slag ging bij Sight Landscaping. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en gaat het ontzettend goed met Gert. Hij heeft enorm veel geleerd in de afgelopen tijd. “Vooral van mijn collega Tim, waar ik dagelijks mee werk, leer ik nog steeds enorm veel. Dat vind ik heel erg fijn,” vertelt Gert. Inmiddels is Gert doorgegroeid tot ploegleider en geeft hij leiding aan een ploeg collega’s. Hij heeft het enorm naar zijn zin, duidelijk te zien aan de grote glimlach waarmee hij rondloopt. “Ik voel me hier weer veel vrijer in mijn werk en vind het werktempo erg lekker. Ik kan mijn ding doen, dat voelt goed. Dit was voor mij een hele goede stap. Iedereen die overweegt te kiezen voor een detachering zou ik willen aanraden om het zeker een keer te proberen. Het was voor mij de ideale oplossing om weer verder vooruit te komen,” aldus Gert.

Hoewel Gert fulltime werkt voor Sight Landscaping, blijft hij door zijn detachering ook verbonden aan Tomingroep. De collega’s van Tomingroep helpen hem waar nodig en hebben ook contact met Sight Landscaping over de ontwikkelingen. Een belangrijk focuspunt voor iedereen. Onlangs behaalde Gert nog zijn aanhanger rijbewijs via een opleiding bij Tomingroep, iets wat hij weer perfect kan gebruiken tijdens zijn werkzaamheden bij Sight Landscaping.

Benieuwd naar wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje bij Tomin Detachering.

Terug naar overzicht