Uitvoerder – Coach

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle, maatschappelijke baan? Gaat jouw hart sneller kloppen van de uitdaging om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te sturen en te motiveren. En vind je het belangrijk om mee te helpen aan een leefbaar en schoon Almere? Solliciteer dan vandaag nog op onze mooie functie!

Uitvoerder – Coach

Wat ga je doen?

Tomingroep, een toonaangevend sociaal werk-leerbedrijf, is op zoek naar een enthousiaste en gedreven uitvoerder om ons team te versterken. Als uitvoerder bij Tomingroep speel je een essentiële rol in het faciliteren en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je krijgt de kans om een positieve impact te maken op het leven van individuen en de gemeenschap waarin we actief zijn.

Functieomschrijving:

 • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in een werkomgeving.
 • Je begeleidt en coacht medewerkers bij hun werkzaamheden en ondersteunt hen in hun persoonlijke ontwikkeling.
 • Je zorgt voor een optimale inzet van de beschikbare capaciteit, waarbij je rekening houdt met de kwaliteit, veiligheid en productiviteit.
 • Je bewaakt en verbetert de werkprocessen. Het optimaliseren van de werkroosters binnen de afdeling en een bijdrage aan een efficiënte bedrijfsvoering zijn hier voorbeelden van.
 • Je hebt oog voor de individuele talenten en mogelijkheden van medewerkers en stimuleert hen om zich verder te ontwikkelen.
 • Je hebt kennis van de Wet Verbetering Poortwachter.

Functie eisen:

 • Je hebt een MBO+ werk en denkniveau, bij voorkeur in een relevante richting in de Reiniging.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen en coachen van een team, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving.
 • Je hebt affiniteit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een hart voor maatschappelijke betrokkenheid.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en kunt mensen op een positieve manier motiveren en stimuleren.
 • Je bent resultaatgericht, hebt oog voor kwaliteit en weet op een efficiënte manier werkprocessen te organiseren.
 • Je bent in staat om een goede samenwerking op te bouwen met diverse stakeholders.
 • Je hebt een flexibele instelling en kunt goed omgaan met veranderingen.
 • Je hebt kennis van Microsoft Exel.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een maatschappelijk betrokken organisatie.
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de persoonlijke groei van medewerkers.
 • Een prettige werkomgeving met een gemotiveerd team.

Een salaris schaal 8 conform de CAO van Tomingroep B.V., passend bij jouw ervaring en opleiding.

Over Tomingroep

Tomingroep is het sociale werk-leer bedrijf van 8 gemeenten: Almere, Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren. In totaal werken bij of via Tomingroep meer dan duizend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Dat aantal breiden we graag uit. Want mensen die langs de kant staan, verdienen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. En: ze hebben veel te bieden.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelen zich bij Tomingroep tot waardevolle mede­werkers. Dat doen ze in trajecten van 6 maanden tot 3 jaar. Wennen aan het arbeidsritme, vaardigheden aanleren, zelfvertrouwen en motivatie krijgen, zelfredzaam worden enzovoort. Dat gebeurt allemaal onder onze deskundige leiding.

Tomingroep zorgt tijdens deze trajecten voor passend werk in de eigen bedrijfsonderdelen en detacheert daarnaast steeds meer medewerkers bij werkgevers in de regio. Zo vinden we voor iedereen de beste en leukste plek.

Natuurlijk worden zowel de kandidaat als de werkgever op die nieuwe werkplek goed begeleid. Aan het eind van het traject volgt de stap naar een baan in de regionale arbeidsmarkt.

Sommige mensen die bij ons komen hebben voor een langere periode een beschutte werkplek nodig. Die krijgen bij Tomingroep een vast dienstverband. Dat geldt ook voor de mensen die al vóór de Participatie-wet bij Tomingroep werkten. Maar ook zij kunnen soms gedetacheerd worden. Zodat ook zij zich blijven ontwikkelen.

WERK DAT JE GOED DOET!

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Solliciteer dan met je CV en motivatie via de button. Heb je toch nog vragen? Geen probleem! Neem gerust contact op met Dennis Stoutenburg via telefoonnummer 06-52714917 en Guus Verweij 06-11833174.

Let op: Tomingroep streeft naar diversiteit in haar personeelsbestand en moedigt kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Solliciteer direct via dit formulier’ of stuur een e-mail