Voorman reiniging (m/v)

Voor onze werksoorten Groenvoorziening zijn wij op zoek naar een resultaat- en mensgerichte Voorman reiniging (m/v).

Taken

 • Coachen/Leidinggeven aan een team van medewerkers in het onderhouden van projecten in de openbare ruimte;
 • Ontwikkelen en opleiden van medewerkers;
 • Jouw team bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en je vindt het een mooie uitdaging om deze groep te leiden. Je staat midden tussen de groep, maar indien nodig sta je erboven. Je neemt mensen op sleeptouw, verzorgt instructies, leert ze werknemersvaardigheden en vakvaardigheden
 • Zorgdragen, meewerken en toezien op de uitvoering van het werk en het juiste gebruik van gereedschappen en machines
 • Plannen en organiseren van het werk;
 • Overlegt met de praktijkopleider en Jobcoach over de ontwikkeling en voortgang van de medewerkers.  
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers.

Doel van de functie

Het realiseren van de werkuitvoering met betrekking tot de reiniging van de openbare ruimte, zodanig dat voldaan wordt aan de bepalingen in bestekken, contracten, e.d. en de werkzaamheden in termen van kwaliteit, tijd en budget naar behoren worden uitgevoerd. Bij de uitvoering van de werkzaamheden is het de doelstelling om de werkzaamheden op dusdanige wijze aan te bieden dat deze aansluiten op de arbeidsvraag van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Plaats in de organisatie

Ressorteert onder een uitvoerder en geeft leiding aan een groep medewerkers (5 – 40 medewerkers), die mogelijk een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Wat breng je daarvoor mee?

 • Aantoonbare ervaring in het vakgebied;
 • Flexibele, bedrijfsmatige en klantgerichte instelling;
 • Communicatieve en sociale vaardigheden.
 • In het bezit zijn van VCA-Vol is een pré.
 • Rijbewijs B is een must.
 • Je bent een kei in contact maken en het aanleren van vaardigheden

Zij instromers bieden wij de mogelijkheid om ook te solliciteren

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris dat in overeenstemming is met de zwaarte van de functie. 

Belangstelling?

Mail je motivatiebrief en CV naar vacatures@tomingroep.nl of vul onderstaand formulier in 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dennis Stoutenburg 06-52714917.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Wie is Tomingroep?

Tomingroep is het sociale werk-leer bedrijf van 8 gemeenten: Almere, Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren. In totaal werken bij of via Tomingroep meer dan duizend mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Dat aantal breiden we graag uit. Want mensen die langs de kant staan, verdienen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. En, ze hebben veel te bieden.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ontwikkelen zich bij Tomingroep tot waardevolle mede­werkers. Dat doen ze in trajecten van 6 maanden tot 3 jaar. Wennen aan het arbeidsritme, vaardigheden aanleren, zelfvertrouwen en motivatie krijgen, zelfredzaam worden enzovoort. Dat gebeurt allemaal onder onze deskundige leiding.

Tomingroep zorgt tijdens deze trajecten voor passend werk in de eigen bedrijfsonderdelen en detacheert daarnaast steeds meer medewerkers bij werkgevers in de regio. Zo vinden we voor iedereen de beste en leukste plek.

Natuurlijk worden zowel de kandidaat als de werkgever op die nieuwe werkplek goed begeleid. Aan het eind van het traject volgt de stap naar een baan in de regionale arbeidsmarkt.

Sommige mensen die bij ons komen hebben voor een langere periode een beschutte werkplek nodig. Die krijgen bij Tomingroep een vast dienstverband. Dat geldt ook voor de mensen die al vóór de Participatie-wet bij Tomingroep werkten. Maar ook zij kunnen soms gedetacheerd worden. Zodat ook zij zich blijven ontwikkelen.

WERK DAT JE GOED DOET!

Solliciteer direct via dit formulier’ of stuur een e-mail