Medewerkers Tomingroep verrast met bood­schappen­pakket

Wie goed oplette, kon vrijdag 25 november iets opmerkelijks zien bij Tomingroep. Directie en leidinggevenden gingen niet naar hun gewone werkplek, maar liepen direct door naar een grote hal achterin het pand, waar een lange lopende band was opgesteld. Gezamenlijk hebben ze daar, buiten het zicht van de medewerkers, voor alle werknemers van Tomingroep een groot boodschappenpakket ingepakt.

Door de inflatie en de hoge energieprijzen is het voor veel mensen lastig geworden om uit te komen met hun geld. Dat geldt zeker ook voor medewerkers van Tomingroep, van wie er veel een inkomen hebben rond het wettelijk minimumloon. De directie overwoog dat extra steun in de vorm van een geldbedrag ook een optie was, maar dat kan problemen geven als mensen bijvoorbeeld huur- of zorgtoeslag ontvangen. Vandaar dat is gekozen voor een steuntje in de rug in de vorm van natura. Een pakket vol met veelgebruikte artikelen, zoals pasta, rijst, soep, thee en afwasmiddel.

De medewerkers waren zeer verrast door dit gebaar zo vlak voor Sinterklaas. En de verzekering dat het kerstpakket straks ook weer gewoon komt, maakte het nog extra leuk. Zo komen we samen de winter door.

Vergelijkbare berichten