foto van Girmay tijdens het feestelijke taartmoment

“Girmay is het levende bewijs dat werk goed doet!”

De kantine stroomt vol tijdens de koffiepauze bij Lamme Textile Management in Nederhorst den Berg. Er is taart om te vieren dat Girmay Suiame een vast contract heeft gekregen. Zijn leidinggevende bij Lamme, Frank David, vertelt in zijn toespraak: “Girmay stapte hier twee jaar geleden wat onzeker binnen maar nu zie ik hem altijd met een lach op zijn gezicht.” Met trots vervolgt hij: “Girmay heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, hij is enorm gegroeid. Hij is het levende bewijs dat werk goed doet!”

Deze dag staat ook in het teken van de succesvolle samenwerking tussen Tomingroep en Lamme Textile Management, die in 2021 is ontstaan. Girmay behoorde tot de eersten die via een detacheringstraject van Tomingroep bij Lamme Textiel aan de slag ging, en nu is hij de eerste die beloond wordt met een vast contract.

Trots deelt Girmay zijn ervaring: “Ik ben heel blij met mijn werk hier maar moest wel wennen aan de structuur en verantwoordelijkheid.” Zijn leidinggevende, Frank, haakt daar lachend op in: “Girmay kwam in het begin vaak te laat maar hij zet nu zelfs twee wekkers om s’ochtends op tijd te komen.”

Gevraagd naar zijn toekomstplannen op werkgebied lacht Girmay van oor tot oor en zegt: “het is goed zo, ik ben tevreden.”

Wil jij weten hoe Tomingroep mensen duurzaam aan het werk helpt? Lees hier ervaringsverhalen van kandidaten, werkgevers en gemeenten: https://tomingroep.nl/ervaringsverhalen/

WERK DAT JE GOED DOET!

Vergelijkbare berichten